Στο Σκορπιό έφτασαν τα πρώτα σκάφη του Ρώσου μεγιστάνα!

Κάντε κλικ και μάθετε όλες τις ��επτομέρειες

Tις εργασίες ανακαίνισης με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στο Σκορπιό, ενώ απο τη Δευτέρα το μεσημέρι βρίσκονται στο λιμάνι του νησιού και δυο απο τα σκάφη του Ρώσου μεγιστάνα.

«Έχουν ελλιμενιστεί δυο υπερσύγχρονα ταχύπλοα σκάφη μες το λιμανάκι του Σκορπιού, περίπου μήκους δέκα μέτρων το καθένα και απ΄οτι αντιλαμβάνομαι πρέπει να κινούνται με τουρμπίνες.» δηλώνει στο Star ο καπετάνιος Γιώργος Πάνου.

Επόμενη κίνηση του Ρώσου μεγιστάνα και της 24χρονης κόρης του είναι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στη μαρίνα έτσι ώστε να φέρει από το Μονακό και το υπερπολυτελές σκάφος του..

«Εκεί��ο που ξέρουμε είναι ότι θα αφιχθεί εντός των ημερών το σκάφος του, το οποίο είναι γύρω στα 67 μέτρα με δυο συνοδευτικά που θα τα έχουν για τις μετακινήσεις τους εδώ.» λέει ο Γιάννης Καρτάνος, σύμβουλος Δήμου Λευκάδας.

Γι΄αυτό και απαγορεύτηκε με απόφαση του λιμεναρχείου Λευκάδας να πλησιάζει οποιοσδήποτε σε απόσταση μικρότερη των 500m από:

Α) τη θαλάσσια περιοχή «Παναγίτσα» νήσου Σκορπιού

Β) τη θαλάσσια περιοχή λιμένα νήσου Σκορπιού

31/1/13 έκανε αίτηση η οικογένεια Ριμπολοβλεφ, όπως φαίνεται στο έγγραφο που εξασφάλισε το Star που σημαίνει ότι το deal ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και την Εκατερίνα για την πώληση του θρυλικού Σκορπιού, είχε κλείσει πολύ πριν βγει στο φως της δημοσιότητας..


Εντωμεταξύ, στα σκουπίδια λέγεται ότι κατέληξαν τα δυο μικρά σκάφη της Χριστίνας και του Αλέξανδρου που βρίσκονταν μέχρι και τον Φεβρουάριο στο λιμάνι του Σκορπιού... και τη θέση τους πήραν νέα.

Οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, αλλά εκείνο που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τον Ρώσο μεγιστάνα είναι το θέμα της ασφάλειας του.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top