Το Citroen C3 Rally2 αναβαθμίστηκε με στόχο την κορυφή

ΟΙ τεχνικές αναβαθμίσεις που έγιναν

Το Citroen C3 Rally2 αναβαθμίστηκε με στόχο την κορυφή

Το Citroen C3 Rally2, σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, έχει δεχθεί σειρά από νέες τεχνικές αναβαθμίσεις για να παραμείνει στην κορυφή του WRC2. Από το γραφείο σχεδιασμού της Citroën Racing, την ομάδα εξέλιξης, μέχρι τις αγωνιστικές ομάδες, ολόκληρο το τεχνικό τμήμα της Citroën Racing εργάζεται σκληρά για την περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων του C3 Rally2.

Το Citroen C3 Rally2 αναβαθμίστηκε με στόχο την κορυφή

Οι τρεις σημαντικές αναβαθμίσεις (εισαγωγή αέρα στην οροφή, διαμέρισμα εξαερισμού και περιβάλλον κινητήρα) που εισήχθησαν πρόσφατα, έχουν ήδη αποδειχθεί αποτελεσματικές, όπως φάνηκε από τον τερματισμό 1-2 στην κατηγορία WRC2 που σημειώθηκε στην Κροατία τον περασμένο μήνα και την νίκη στην κατηγορία RC2 που εξασφάλισαν οι Gryazin - Aleksandrov στο χωμάτινο Ράλι Πορτογαλίας.⦁    Αρχικά εγκεκριμένες για τα εργοστασιακά αυτοκίνητα, αυτές οι βελτιώσεις θα είναι διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες στα 150 και πλέον C3 Rally2 που αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο.

Το Citroen C3 Rally2 αναβαθμίστηκε με στόχο την κορυφή

Το επόμενο βήμα της Citroёn Racing είναι να καταστήσει αυτά τα kit αναβάθμισης  διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες της στις επόμενες εβδομάδες. Ο στόχος είναι, φυσικά, τα 150 και πλέον C3 Rally2 που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε όλο το κόσμο να εφοδιαστούν με αυτές τις αναβαθμίσεις και να συνεχίσουν να διεκδικούν νίκες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Το πλήρες σχέδιο διαθεσιμότητας θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top