Η Skoda μοιράζει χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS 

Η Skoda δώρισε 20 ποδήλατα και 20 κράνη στα Παιδικά Χωριά SOS 

Η Skoda μοιράζει χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός, ο αγώνας «L’Etape Greece by Tour de France presented by Škoda»Σε πανέμορφες διαδρομές γύρω από την Αρχαία Ολυμπία, τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον παλμό του πιο σημαντικού ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, του περίφημου «Γύρου της Γαλλίας». 

Η Skoda μοιράζει χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Škoda στήριξε τον θρυλικό αγώνα ως ονομαστικός χορηγός. Η παρουσία της όμως δεν σταμάτησε εκεί.   Στο stand της Škoda διεξήχθη και μία δράση κοινωνικής ευθύνης. Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί κάνουμε κάθε χιλιόμετρο να μετράει για καλό σκοπό», η Škoda προσκαλούσε το κοινό να ποδηλατίσει στην ειδική κατασκευή που υπήρχε στο stand και να ολοκληρώσει τα 128 χιλιόμετρα της μεγάλης διαδρομής «The Race», έτσι ώστε να δωρίσει 20 ποδήλατα στα Παιδικά Χωριά SOS. 

Η Skoda μοιράζει χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS 

H συμμετοχή στη δράση αυτή ήταν πολύ δυναμική και πλήθος κόσμου από τους θεατές και τους επισκέπτες βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν τα 128 χιλιόμετρα και να μπορέσει η Škoda να εκπληρώσει τον στόχο της. Μερικές μόλις μέρες μετά το τέλος του θρυλικού αγώνα, η ομάδα της Škoda υλοποίησε την υπόσχεσή της και σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, παρέδωσε τα 20 ποδήλατα και κράνη. Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η διοργάνωση του μεγαλύτερου ποδηλατικού γεγονότος στη χώρα μας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top