Μεγάλη ανάπτυξη της MG στην Ευρώπη

Εγκαίνια για την εκπαιδευτική ακαδημία και το κέντρο διανομής ανταλλακτικών

Μεγάλη ανάπτυξη της MG στην Ευρώπη

Στις 12 Μαρτίου 2024, η SAIC Motor Central and Eastern Europe πραγματοποίησε τελετή εγκαινίων για το MG Training Academy και το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, με 50 συμμετέχοντες από διανομείςκαι από αντιπροσώπους της Ανατολικής και της Κεντρικής Ευρώπης.

Μεγάλη ανάπτυξη της MG στην Ευρώπη

Η Εκπαιδευτική Ακαδημία που εκτείνεται σε 400 τ.μ., θα παρέχει τεχνική εκπαίδευση για τα οχήματα και για τους τεχνικούς των διανομέων και των αντιπροσώπων, 17 χωρών της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, για όλα τα μοντέλα MG. Με τη λειτουργία του, θα επιτευχθεί το επιθυμητό υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών της MG από το δίκτυο Επισκευαστών της εταιρείας.
Μεγάλη ανάπτυξη της MG στην Ευρώπη
Το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών καλύπτει ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, και θα συμβάλλει στη σημαντική μείωση του χρόνου παράδοσης των ανταλλακτικών από τις 75 ημέρες που είναι σε πολλές περιπτώσεις σήμερα, στις 7 ημέρες - το μέγιστο. Το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών βρίσκεται στην Ουγγαρία, στο κέντρο της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, κοντά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της MG.

Μεγάλη ανάπτυξη της MG στην Ευρώπη

Με τον τρόπο αυτό, θα επιτευχθεί και η μείωση του χρόνου παράδοσης υλικοτεχνικής υποστήριξης, αλλά και του κόστους μεταφοράς, στοιχεία που αναμένεται να διαμορφώσουν απόλυτα θετικό δείκτη ικανοποίησης για τους πελάτες της MG.

Μεγάλη ανάπτυξη της MG στην Ευρώπη
Το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών λειτουργεί σε περισσότερα από 2.000 τ.μ.προμηθεύοντας περισσότερoυς από 4.000 διαφορετικούς κωδικούς ανταλλακτικών στους διανομείς και τους αντιπροσώπους της Μάρκας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SAIC Motor CEE (Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης) κ. Skyler Kim, τόνισε στην  ομιλίατου ότι: “H MG έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπητο 2023 με ανάπτυξη 105% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και πέρασε στις 20 κορυφαίες μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη”.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη και από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, μεταξύ άλλων ο κος Δημήτρης Καββούρης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη και Γενικός Διευθυντής της MG, ο οποίος σημείωσε: “Tόσο η νέα Εκπαιδευτική Ακαδημία, όσο και το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, είναι απαραίτητα για την οικοδόμηση υψηλού δείκτη ικανοποίησης και εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς την MG που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της.

Καθώς ηΑνατολική και Κεντρική Ευρώπη έχει ήδη ολοκληρώσει τις υποδομές που αφορούν τιςυπηρεσίες After Sales με αυτές τις δύο μεγάλες επενδύσεις, γεγονός που την καθιστά πρωτοπόρο μεταξύ των Κινέζων κατασκευαστών στην περιοχή της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, οι πωλήσεις των μοντέλων της MG θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένες, καθώς θα βελτιωθεί έτι περαιτέρω και η συνολική εικόνα της μάρκας MG στην περιοχή”.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top