Η Honda CRF1100L Africa Twin E συναρπάζει

Ποιό είναι το πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων που διαθέτει

Η Honda CRF1100L Africa Twin E

Η σκληροτράχηλη off-road adventure μοτοσυκλέτα της Honda κάνει την είσοδό της στο 24MY με επιπλέον ροπή στις χαμηλές στροφές από τον δικύλινδρο κινητήρα των 1084κ.εκ. Μια νέα έκδοση , η CRF1100L Africa Twin ES, προσφέρει έλεγχο της απόσβεσης μέσω της ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA) και ρύθμιση της προφόρτισης του πίσω ελατηρίου, καθώς και θερμαινόμενα γκριπ και παροχή ACC. Και τα δύο μοντέλα μοιράζονται το πάνωμέρος του φέρινγκ αλλά και μία σέλα νέας σχεδίασης, μεγαλύτερη ζελατίνα με ρυθμιζόμενο ύψος σε 5 θέσεις, και tubeless ελαστικά.

Η Honda CRF1100L Africa Twin E

Ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων χρησιμοποιεί μονάδα μέτρησης αδράνειας έξι αξόνων (IMU) για τη διαχείριση των riding modes και του HSTC και περιλαμβάνει τα συστήματα Cornering ABS, Wheelie Control, Rear Lift Control, θύρα USB και cruise control (βασικός εξοπλισμός).

Το δημοφιλές κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT), συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ανίχνευσης στροφής, βελτιώνεται για το 24YM. Η έγχρωμη οθόνη αφής TFT 6,5 ιντσών ενσωματώνει Apple CarPlay, Android Auto και συνδεσιμότητα Bluetooth. Επιλέγοντας ένα από τα τέσσερα εξατομικευμένα πακέτα με γνήσια αξεσουάρ Honda - Urban, Rally, Travel και Adventure - μπορείτε να δημιουργήσετε τον τέλειο σύντροφο για τα ταξίδια σας.

Η Honda CRF1100L Africa Twin E

Ο 8-βάλβιδος παράλληλος δικύλινδρος κινητήρας αποδίδει ισχύ 102 PS (75kW) στις 7.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 112Nm στις 5.500 σ.α.λ. (αυξημένη σε σχέση με τα 105Nm στις 6.250 σ.α.λ.). Η διάμετρος παραμένει στα 92 χλστ. με διαδρομή 81,5 χλστ., ενώ η σχέση συμπίεσης είναι τώρα 10.5:1 (από 10.1:1). ). Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, υπάρχει σημαντική αύξηση στην απόδοση της ισχύος - και κυρίως της ροπής – από τις χαμηλές έως και τις μεσαίες στροφές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top