Η MG στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη -Τιμές   

Ποιότητα , εγγύηση 7 χρόνια και τιμές πρό(σ)κληση

Η MG στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη -Τιμές  

Η επιστροφή της MG στην Ελληνική αγορά είναι γεγονός! Και αυτό οφείλεται στο ότι αποτέλεσε μέρος του οράματος του Ομίλου Συγγελίδη, ο οποίος δημιούργησε και συνεχίζει να επεκτείνει στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό αυτοκινητιστικό οικοσύστημα εναρμονισμένο στον ραγδαία μεταβαλλόμενο χώρο της κινητικότητας. Προβλέποντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση, η Syngelidis Automotive Companies κάνει στοχευμένες επιλογές και ενέργειες. Η πλέον πρόσφατη είναι αυτή της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής της MG


Η MG Motor που με πορεία σχεδόν ενός αιώνα, έχει γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης, έρχεται εκ νέου, με απόλυτα σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της, να επαναπροσδιορίσει τον όρο του Value for Money και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. 

Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων Κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.


Να θυμίσουμε πως η SAIC Motor είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιριών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα και δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και την Ευρώπη. Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από “λευκό χαρτί”.


Η διάθεσή τους ήδη έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι έως και διθυραμβικά. Με προτάσεις για κάθε ανάγκη, η MG δείχνει έμπρακτα την πολύ εύστοχη τοποθέτησή της στην αγορά, κάτι που αναμένεται πως θα τονιστεί περαιτέρω και με την υποστήριξη του μεγαλύτερου ομίλου εταιρειών αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αυτή του ομίλου Συγγελίδη -Syngelidis Automotive Companies, που αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αναγκών του αγοραστή, πριν αλλά και μετά την αγορά. 


Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας με την οποία γίνεται το επαναλανσάρισμα της μάρκας στην Ελληνική αγορά. Μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα ποικιλία επιλογών, που περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων και θα καλύψει ιδανικά όλες τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, είτε θέλουν να ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, είτε να επιλέξουν κάποια από τις υβριδικές ή τις εκδόσεις με τους κινητήρες βενζίνης. 

Το ZS είναι ένας πραγματικά ασυναγώνιστος συνδυασμός κόστους - συνολικής αξίας, με πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική του κιόλας έκδοση και πληρότητα σε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν οι αγοραστές σήμερα. Είναι ένα οικογενειακό SUV, που μόνο του έχει μια γκάμα επιλογών ικανή να προσεγγίσει ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού της Ελλάδας. Με δύο επιλογές βενζινοκινητήρα και δύο αμιγώς ηλεκτρικές, το MG ZS έρχεται με στόχο να εδραιώσει τη μάρκα μεταξύ των πλέον περιζήτητων της ελληνικής αγοράς, κάτι που άλλωστε έχει πετύχει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπου εκτιμήθηκαν δεόντως τα προτερήματά του.

Το MG4 είναι το μοντέλο με το οποίο η εταιρεία κάνει τα σημαντικά βήματα για την κατάκτηση της κορυφής στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με τις δύο εκδόσεις αυτονομίας και απόδοσης, το MG4, έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο ηλεκτρικό μοντέλο, με χώρους και αυξημένη αυτονομία για να καλύπτει όλες τις ανάγκες μετακίνησης. Μεταξύ των πολλαπλών διακρίσεων που έχει λάβει έως σήμερα, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της MG έχει και 5 αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP, πιστοποιώντας έτσι την άριστη δουλειά που έχει γίνει για τη σχεδίαση, τον προγραμματισμό και τον εξοπλισμό του 
μοντέλου. 

Το MG eHS με δυνμε δυναμική εμφάνιση και ευρύχωρη καμπίνα, γεμάτη με προηγμένης τεχνολογίας και εξελιγμένα gadgets στη διάθεση των επιβατών του, είναι σχεδιασμένο για την απόλυτη άνεση στα ταξίδια. Με turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και 162 ίππους ή plug-in υβριδικό με 258 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων για να κάνει όλες τις καθημερινές διαδρομές σε συνθήκες μηδενικών ρύπων, το MG eHS είναι σχεδιασμένο να προσφέρει λύσεις σε κάθε τρόπο ζωής και κάθε ανάγκη.

Ακολουθούν οι εκδόσεις και οι τιμές

MG ZS 1.5 MT Exclusive 2WD 18.950 €
MG ZS 1.5 MT Luxury 2WD 20.550 €
MG ZS 1.0T AT Luxury Plus 2WD 25.150 €

MG HS 1.5T MT Excite 2WD 27.900 €
MG HS 1.5T MT Exclusive 2WD 29.650 €
MG HS 1.5T MT Luxury 2WD 32.500 €
MG HS 1.5T DCT Exclusive 2WDm31.700 €
MG HS 1.5T DCT Luxury 2WD 34.250 €

MGeHS 1.5T AT Exclusive 2WD 40.500 €
MGeHS 1.5T AT Luxury 2WD 42.750 €

MG ZS EV
ZS MCE 51 Exclusive 35.950 € (27.950 €)
ZS MCE 72 Exclusive 40.650 € (32.650 €)

MG4 EV
MG4 EV 51 kWh Excite 32.250 € (24.448 €)
MG4 EV 64 kWh Exclusive 36.750 € (28.750 €)

MG5 EV
MG5 EV 51 kWh Exclusive 36.300 € (28.300 €)
MG5 EV 61 kWh Exclusive 40.800 € (32.800 €)

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top