Η Ford γέμισε ηλιακά πάνελ τις εγκαταστάσεις της

Ποιός είναι ο μεγάλος στόχος της Ford

Η Ford γέμισε ηλιακά πάνελ τις εγκαταστάσεις της

Τα ηλιακά πάνελ στην οροφή της αποθήκης ανταλλακτικών κεντρικής Ευρώπης της Ford στο Merkenich της Κολωνίας θα επεκταθούν προκειμένου να παράγουν ισχύ 3,76 MWp - που ισοδυναμεί με την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας περίπου 1.100 κατοικιών.

Η εγκατάσταση, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2024, θα παρέχει περίπου το 6% της ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για τις εγκαταστάσεις της Ford που βρίσκονται στο Merkenich, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου ανάπτυξης της εταιρείας. Εκτός από την επέκταση του συστήματος ηλιακών πάνελ, η Ford υποστηρίζει επίσης και την επέκταση που αφορά τα αιολικά πάρκα στην περιοχή.

Η RheinEnergie έχει εντοπίσει δύο πιθανές γειτονικές περιοχές που θα μπορούσαν να παρέχουν ενέργεια για τα γύρω νοικοκυριά και τις εγκαταστάσεις της Ford.Τον περασμένο μήνα, η Ford εγκαινίασε το Κέντρο Ηλεκτρικών Οχημάτων της Κολωνίας, το πρώτο εργοστάσιο συναρμολόγησης της εταιρείας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο υποστηρίζει τη δέσμευσή της για ανθρακική ουδετερότητα σε όλο το ευρωπαϊκό αποτύπωμα των εγκαταστάσεων, των logistics και των άμεσων προμηθευτών της έως το 2035.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top