Έρχεται το Hyundai N Vision 74 με κυψέλες υδρογόνου

Οι εντυτπωσιακές επιδόσεις του Hyundai N Vision 74

Έρχεται το Hyundai N Vision 74 με κυψέλες υδρογόνου

Στην πρώτη της εμφάνιση στην εμβληματική Concorso d'Eleganza Villa d'Este στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, η Hyundai Motor παρουσίασε το concept N Vision 74.Το N Vision 74 αναπτύχθηκε με μια μοναδική υβριδική αρχιτεκτονική κυψελών καυσίμου υδρογόνου που συνδυάζει τις δυνάμεις του κινητήρα μπαταρίας και ενός συστήματος κυψελών καυσίμου υδρογόνου.

Το Hyundai N Vision 74

Αναπτύχθηκε με προτεραιότητα τις υψηλές επιδόσεις, είναι ικανό για σταθερή απόδοση ισχύος χωρίς υποβάθμιση της ισχύος που παρουσιάζουν τα ηλεκτρικά (EV) οχήματα σε συνθήκες χαμηλής κατάστασης φόρτισης. Σε συνδυασμό με τον χρόνο επαναφόρτισης των 5 λεπτών, αυτή η μοναδική υβριδική αρχιτεκτονική κυψελών καυσίμου υδρογόνου διερευνά τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεών του ως ένα πλήρως λειτουργικό Rolling Lab. 

Το N Vision 74 διαθέτει αριστερό και δεξιό ανεξάρτητο διπλό μοτέρ στους πίσω τροχούς, με απόδοση ισχύος 680 PS και επιτάχυνση λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα από 0 έως 100 km/h. Η ισχύς παρέχεται από μια στοίβα κυψελών καυσίμου υδρογόνου 85 kW στο μπροστινό μέρος, μια μπαταρία ιόντων λιθίου 62 kWh μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού και δύο δεξαμενές υδρογόνου 2,1 κιλών στο πίσω μέρος με δυνατότητα αυτονομίας σχεδόν 600 χιλιομέτρων. 

Εκθέτοντας το ρετρό φουτουριστικό N Vision 74 σε μια από τους τρεις κορυφαίες εκθέσεις κλασικών και πρωτότυπων αυτοκινήτων στον κόσμο, η Hyundai Motor μπόρεσε να επιστήσει την προσοχή τόσο στη σχεδιαστική κληρονομιά της όσο και στο όραμά της για τεχνολογία βιώσιμων επιδόσεων. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top