Η πανέμορφη BMW Concept Touring Coupe

Η BMW Concept Touring Coupe είναι ένα κόσμημα στον δρόμο

Η πρεμιέρα της BMW Concept Touring Coupe

Το BMW Group παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα την BMW Concept Touring Coupé στα εγκαίνια της Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023. Το κλειστό διθέσιο που δημιουργήθηκε ως one-off μοντέλο, συνεχίζει την παράδοση των θρυλικών κλασικών BMW αποτελώντας ένα διαχρονικό σύμβολο ελευθερίας σε τέσσερις τροχούς που ενσαρκώνει τη χαρά του ταξιδιού.

Το εσωτερικό της BMW Concept Touring Coupe

Η BMW Design επανασχεδίασε το παραδοσιακό σχήμα αμαξώματος ενός κομψού σπορ αυτοκινήτου, προσδίδοντάς του έναν shooting brake χαρακτήρα. Στο εσωτερικό, οι φιλοτεχνημένες με ακρίβεια δερμάτινες επιφάνειες από τον ιταλό κατασκευαστή Poltrona Frau δημιουργούν μια πολυτελή ατμόσφαιρα.

Το εσωτερικό της BMW Concept Touring Coupe

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της BMW Concept Touring Coupé καθορίζεται από τον οδηγοκεντρικό σχεδιασμό του cockpit - σήμα κατατεθέν της μάρκας - με μέγιστη προσοχή στην επιλογή υλικών, στους χρωματικούς συνδυασμούς και την ποιότητα κατασκευής. Η αποκλειστική διχρωμία των δερμάτινων επενδύσεων που δημιούργησε ο ιταλικός οίκος Poltrona Frau χωρίζει το εσωτερικό οριζόντια σε δύο χρωματικές ζώνες: Επάνω, ένας σκούρος καφετί τόνος βοηθά στη συγκέντρωση κατά την οδήγηση και κάτω, το light saddle brown προσδίδει μία αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς στην καμπίνα.

Ο χώρος πίσω από τα καθίσματα είναι ιδανικός για τη μεταφορά αποσκευών στα ταξίδια. Το αποκλειστικό σετ αποσκευών επιμελήθηκε η Ιταλική εταιρεία Schedoni που ειδικεύεται στα custom made δερμάτινα είδη, με έδρα τη Μόντενα.

Το πίσω μέρος της BMW Concept Touring Coupe

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζουν επίσης τις αποσκευές που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την BMW Concept Touring Coupé από τη διάσημη εταιρεία Schedoni στη Μόντενα. Το custom σετ αποτελείται από δύο μεγάλες αποσκευές και μία τσάντα ταξιδιού, καθώς και μία θήκη ενδυμάτων, οι οποίες είναι ασορτί με το όχημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top