Γιατί τώρα είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε το νέο Ford Kuga

Προσφορά για περιορισμένο αριθμό μοντέλων και 8 χρόνια εγγύηση

Το νέο πρόγραμμα FordPlus για το Ford Kuga

Το νέο πρόγραμμα FordPlus που είναι σε ισχύ από τις 2 Μαΐου και αφορά περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων Kuga.Πιο αναλυτικά, για τη χρηματοδότηση του νέου Ford Kuga η Ford Motor Ελλάς προσφέρει σήμερα μέσω του νέου προγράμματος FordPlus και σε συνεργασία με την Ford Finance ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), το οποίο έρχεται να εξασφαλίσει μια συμφέρουσα μηνιαία δόση .

Το εσωτερικό του νέου  Ford Kuga

Οι προνομιακοί όροι αγοράς και χρηματοδότησης του νέου Ford Kuga μέσω του νέου προγράμματος FordPlus, δεν περιορίζονται μόνο στο χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο, αλλά συνεχίζονται με την παροχή μιας ιδιαίτερα προσιτής προκαταβολής, η οποία ορίζεται στο 20% της συνολικής τελικής αξίας του οχήματος ξεκινώντας από το ποσό των 6.801€ για την έκδοση 1.5L EcoBoost 150PS ST-Line. 

Το νέο πρόγραμμα FordPlus υποστηρίζει ιδανικά την απόκτηση όλων των εκδόσεων του μοντέλου που φέρουν τον κινητήρα Ecoboost, προσφέροντας τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού οχήματος, η οποία εξασφαλίζει για κάθε πελάτη χρηματικό όφελος 2.141€. Ενδεικτικά, η τιμή αγοράς για την πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line, η οποία τροφοδοτείται από τον προηγμένο βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost 150PS της Ford, διαμορφώνεται με το όφελος ανταλλαγής στα 34.007€. 

Το πίσω μέρος του νέου Ford Kuga   

Η απόκτηση του νέου Ford Kuga μέσω του προγράμματος FordPlus συνοδεύεται επίσης από την κορυφαία 8ετή εγγύηση της Ford Protect, Η 8ετής εγγύηση της Ford Protect για το νέο Kuga, όπως και για κάθε άλλο μοντέλο της γκάμας Ford, είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top