Γιατί το Hyundai i10 αρέσει πολύ στους Γερμανούς

Το Hyundai i10 στην κορυφή της δημοσκόπησης των αναγνωστών του Auto Bild

Το Hyundai i10 στην κορυφή δημοσκόπησης των αναγνωστών του Auto Bild

Περισσότεροι από 42.000 αναγνώστες του διάσημου γερμανικού περιοδικού Auto Bild ψήφισαν στη δημοσκόπηση για τις «Καλύτερες μάρκες σε όλες τις κατηγορίες», εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά που κάνουν μια μάρκα ισχυρή : ποιότητα, σχεδίαση και value for money. Το Hyundai i10 κατέκτησε την κατηγορία «Τιμή/Απόδοση» στην κατηγορία Α με 67% των ψήφων. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που το αυτοκίνητο πόλης της Hyundai καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε αυτή την κατηγορία στη δημοσκόπηση των αναγνωστών του Auto Bild. Συνολικά αξιολογήθηκαν 37 μάρκες σε 14 κατηγορίες.

Το ανανεωμένο i10 θα διατίθεται με αναβαθμισμένη και ανανεωμένη σχεδίαση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Σε σύγκριση με το μοντέλο τρίτης γενιάς που κυκλοφόρησε το 2020 και κέρδισε στη δημοσκόπηση των αναγνωστών του Auto Bild, η βελτιωμένη έκδοση προχωρά ακόμα πιο δυναμικά.

Το εσωτερικό του Hyundai i10

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας καθιστούν το νέο i10 πιο προηγμένο τεχνολογικά, και την εμπειρία στο αυτοκίνητο ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Οι νέες τεχνολογίες του μοντέλου περιλαμβάνουν πίνακα οργάνων LCD 4,2”, θύρες USB type-C εμπρός και πίσω, eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και απομακρυσμένη ενημέρωση χαρτών Over The Air (OTA). Παράλληλα, το μοντέλο εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών και ασύρματη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto στο βασικό εξοπλισμό και προαιρετικά σύστημα πλοήγησης και υπηρεσίες τηλεματικής Bluelink καθώς και ασύρματη φόρτιση κινητού.

Το πίσω μέρος του Hyundai i10

Το μοντέλο διαθέτει επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό του περισσότερα χαρακτηριστικά από το πακέτο τεχνολογιών ασφαλείας Hyundai Smart Sense. Το σύστημα Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) για «City», «Interurban» και «Pedestrian» έχει επίσης επεκταθεί για να συμπεριλάβει το «Cyclist». Το σύστημα FCA βοηθά στον εντοπισμό και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων με εμπόδια στην πορεία εμπρός. Το σύστημα Lane Following Assist (LFA) χρησιμοποιεί το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης για να βοηθήσει το αυτοκίνητο να παραμείνει στην τρέχουσα λωρίδα κυκλοφορίας. Το σύστημα Rear Occupant Alert (ROA) προειδοποιεί τον οδηγό ώστε να μην αφήσει κατά λάθος κάποιον επιβάτη ή οποιοδήποτε αντικείμενο στο πίσω κάθισμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top