Όλα τα μοντέλα που παρουσιάζει η Nissan στην έκθεση της Σαγκάης

Η Nissan αποκαλύπτει όλα τα μοντέλα που έρχονται στην αγορά

Τα μοντέλα της Nissan στην έκθεση της Σαγκάης

Η Nissan συμμετέχει δυναμικά στο Auto Shanghai 2023, αναδεικνύοντας μια μεγάλη γκάμα ηλεκτροκίνητων και απρόσκοπτα συνδεδεμένων οχημάτων, που στοχεύουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών. Οι πρεμιέρες περιλαμβάνουν δύο πρωτότυπα EV: το Max-Out, το κάμπριο σπορ αυτοκίνητο, που έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα και το Arizon SUV, που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας της Κίνας. 

Το εσωτερικό του Nissan Arizon concept

Το Arizon concept, που δημιουργήθηκε από μια κινεζική ομάδα που αξιοποιεί την παγκόσμια τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως ένα πολυλειτουργικό όχημα για τους Κινέζους οδηγούς.

Το πίσω μέρος του Nissan Arizon concept

Φέρνοντας μια συναρπαστική νέα εμπειρία EV στην Κίνα, το Arizon έχει μια εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση και μια πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα που αποπνέει μια λάμψη υψηλής τεχνολογίας. Χτισμένο στην πλατφόρμα CMF EV, το Arizon διαθέτει χαμηλό κέντρο βάρους και μια ευρύχωρη καμπίνα, χωρίς κολόνες, με μια εκτεταμένη γυάλινη οροφή, με αυτόματη μείωση της έντασης του φωτός. 

Τ6 Nissan  Max-Out

Το Max-Out είναι μια σχεδιαστική εξερεύνηση στο «να είσαι ένα με το αυτοκίνητο». Το αεροδυναμικό σχήμα του κομψού σπορ αυτοκινήτου, το εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους και το ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE του προσφέρουν εξαιρετικό χειρισμό και βελτιωμένη ασφάλεια. Η εξαιρετικά ευρεία οθόνη της καμπίνας, η οποία μοιάζει με τα χαρακτηριστικά εξωτερικά φώτα του Max-Out, παρέχει στον οδηγό μια “συγχώνευση” του εικονικού και του πραγματικού κόσμου. 

Το Nissan X-Trail

Το ολοκαίνουργιο crossover X-Trail e-POWER, βρίσκεται και αυτό στον εκθεσιακό χώρο της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, σηματοδοτώντας την έναρξη των πωλήσεων του μοντέλου στην Κινεζική αγορά. Διαθέτοντας τεχνολογίες αιχμής όπως το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεύτερης γενιάς και το e-4ORCE, το X-Trail προσφέρει μια ισχυρή, αθόρυβη, ομαλή και σταθερή εμπειρία οδήγησης. 

Το Nissan Ariya

Οι επισκέπτες του Auto Shanghai 2023, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλα μοντέλα εξοπλισμένα με τις πρωτοποριακές, ηλεκτρικές και “εξηλεκτρισμένες” τεχνολογίες της Nissan, όπως το ηλεκτρικό crossover SUV Ariya και το Sylphy e-POWER. Η έκθεση, που πραγματοποιείται στο Εθνικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Σαγκάης, είναι ανοιχτή για το κοινό  έως τις 27 Απριλίου.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top