Lancia: Πότε παρουσιάζει το νέο της μοντέλο

Μοντέλο συνυφασμένο με την μόδα

Lancia νέο μοντέλο άφιξη εβδομάδα μόδας

Το φετινό Metaverse Fashion Week, η σημαντικότερη διοργάνωση μόδας στον ψηφιακό κόσμο, θα περιλαμβάνει και μία έκπληξη για το χώρο του αυτοκινήτου. Η Lancia μέσω αυτού του ξεχωριστού event θα πραγματοποιήσει την είσοδό της στον κόσμο του Metaverse, δίνοντας παράλληλα και μια πρώτη γεύση από το καινούργιο της πρωτότυπο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί στις 15 Απριλίου. 


Η ψηφιακή έκθεση της μάρκας, θα αντικατοπτρίζει τη νέα εταιρική εικόνα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στον πρώτο φυσικό χώρο πώλησης της Lancia στη Via Gattamelata στο Μιλάνο. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση αποτελεί και το πρότυπο που θα ακολουθήσουν όλες οι νέες εκθέσεις της μάρκας στην Ευρώπη, με τη φινέτσα, την υψηλή αισθητική και την ποιότητα να αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Στο Μιλάνο έγινε το πρώτο βήμα εφαρμογής της νέας εικόνας, που μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ακολουθήσει τουλάχιστον το 50% του δικτύου της μάρκας στην Ιταλία, ποσοστό που θα φτάσει το 100% μέχρι την παρουσίαση του νέου Ypsilon το πρώτο 6μηνο του 2024. Το πλάνο ανάπτυξης της Lancia σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τη δημιουργία 70 σημείων πώλησης σε 70 Ευρωπαϊκές πόλεις. Η Lancia φιλοδοξεί το ίδιο ακριβώς υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών να προσφέρεται τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και σε εκείνα που θα βρίσκονται στο περιβάλλον Metaverse. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top