Opel: Αν έχετε μοντέλο της σας ενδιαφέρει

Το πακέτο που αλλάζει τα δεδομένα στο service

Opel Service 5+

Η Opel επενδύει έμπρακτα στο Aftersales, με στόχο πάντοτε την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μετά την πώληση. Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής, και με motto «ό,τι αγαπάμε, το προσέχουμε», η Opel λανσάρει το νέο Aftersales πρόγραμμα OPEL SERVICE 5+.

Πρόκειται για ένα οικονομικό πακέτο συντήρησης για οχήματα Opel άνω των 5 ετών, που δίνει την ευκαιρία στους πελάτες Opel να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του εξουσιοδοτημένου συνεργείου σε προνομιακή τιμή. Το πακέτο συντήρησης περιλαμβάνει την αντικατάσταση ανταλλακτικών, καθώς και τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Η τελική τιμή για το Opel Service 5+ είναι €149 και περιλαμβάνει εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ 24%.

Το πακέτο Opel Service 5+ είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Opel. Η συντήρηση πραγματοποιείται από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της Opel, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία. Επιπλέον, το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Opel προσφέρει 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το OPEL SERVICE 5+ παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top