Citroen C5 X: Το «μαγικό»...χαλί

Η ανάρτηση και τα καθίσματα που ανοίγουν νέους δρόμους στην άνεση

Citroen C5 X Advanced Comfort καθίσματα αναρτήσεις

Η Citroen είναι ταυτισμένη με την άνεση.Μάλιστα το νέο μοντέλο με την ονομασία C5 X μια πραγματική λιμουζίνα ανοίγει νέους δρόμους με την ενεργής ανάρτηση Citroën Advanced Comfort, η οποία σε κάνει να πιστέυεις ότι δεν κινείσαι σε δρόμο αλλά σε  ένα μαγικό χαλί.

H plug-in υβριδική έκδοση έχει ενεργά χαρακτηριστικά (Advanced Comfort Active), τα οποία κατά την διάρκεια της οδήγησης το σύστημα ελέγχου βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των Progressive Hydraulic Cushions με τα προγράμματα οδήγησης .

Η επιλογή τους προσφέρει ανάλογα με την ρύθμιση είτε πιο μαλακό set up αναρτήσεων με άνεση  και ποιότητα κύλισης υψηλού επιπέδου  είτε  πιο σκληρό set up για  πιο σπορ ρυθμούς οδήγησης. 

 

Αλλά δεν είναι μόνο η ανάρτηση καθώς η καμπίνα επιβατών μοιάζει με σαλόνι και προσφέρει ευρυχωρία και  την εντυπωσιακή  άνεση των καθισμάτων Advanced Comfort.


Τα καθίσματα Advanced Comfort του Citroen  C5 X αποτελούν  σημείο αναφοράς για την άνεση των επιβατών σε σχέση με άλλα ακριβότερα μοντέλα κάνοντας τους επιβάτες , να νιώθουν σαν στο σπίτι τους,. Το μυστικό των καθισμάτων  κρύβεται στο στρώμα υψηλής πυκνότητας και σε έναν πυκνά δομημένο αφρό, που δίνει  την αίσθηση χαλαρότητας ακόμα και μετά από πολύωρα ταξίδια. 


Όμως δεν είναι μόνο η άνεση αλλά και η πρακτικότητα η οποία έχει εξεταστεί ως την τελευταία λεπτομέρεια. Η καμπίνα για τους επιβάτες έχει έξυπνα σχεδιασμένους αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να συγκρατούν, να αποθηκεύουν και να κρατούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα τα καθημερινά σας αντικείμενα.

Ο  χώρος αποσκευών του C5 X είναι σχεδιασμένος σύτμφωνα με την νοοτροπία  των sportwagons, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις του, όσο και με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.Μιλάμε για έναν  μεγάλο όγκο φόρτωσης 545 λίτρων ο οποίος με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων η τιμή αγγίζει  τα 1.640 λίτρα .

Ο χώρος που προκύπτει είναι ένα επίπεδο δάπεδο φόρτωσης,η οποία σε συνδυασμό με την συνδεδεμένη εταζέρα με την πίσω πόρτα σου δίνει  πλήρη και εύκολη εκμετάλλευση. Σημειωτέον το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ γίνεται ηλεκτρικά με την λειτουργία hands free δηλαδή χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας

Οι τιμές του Citroen C5 X που διαθέτει πλουσιότατο εξοπλσιμό άνεσης και ασφάλειας  ξεκινούν από τις 36850 ευρώ   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top