Nissan: Τι είναι το e-4ORCE

Η τεχνολογία την υπηρεσία της αυτοκίνησης

Nissan e-4ORCE τεχνολογία τετρακίνηση

Το e-4ORCE είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών της Nissan που διαχειρίζεται με ακρίβεια την απόδοση ισχύος και την απόδοση πέδησης για ομαλότητα και σταθερότητα. Το σύστημα ενισχύει την εμπιστοσύνη του οδηγού, εντοπίζοντας την επιθυμητή γραμμή οδήγησης, σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια του δρόμου, χωρίς αυτός να χρειάζεται να αλλάξει στυλ οδήγησης ή εισόδου.

Οι μηχανικοί βελτίωσαν την τεχνολογία ελέγχου ακρίβειας του e-4ORCE και τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες για να προσφέρουν απαράμιλλη άνεση στην οδήγηση. Το βήμα και η “βύθιση” του οχήματος ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ναυτίας, χάρη στην προσθήκη αναγεννητικής πέδησης στον πίσω κινητήρα, σε σχέση με το συνηθισμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση στον εμπρός κινητήρα, που χρησιμοποιείται σήμερα από τυπικά EV και υβριδικά συστήματα.

Το ολοκαίνουργιο X-Trail ακολουθεί μια τολμηρή νέα προσέγγιση ως το πλέον ατρόμητο οικογενειακό όχημα Crossover της Nissan, εξοπλισμένο με το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER και με την τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών e-4ORCE, αποδίδοντας την εκπληκτική ισχύ των 213PS, για να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα στις οικογενειακές περιπέτειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top