BMW: Το λογισμικό της δεν...παίζεται και είναι δωρεάν

Οι δέκα σημαντικότερες δωρεάν over-the-air αναβαθμίσεις για 3,8 εκατομμύρια

BMW λογισμικό αναβαθμίσεις

Η τελευταία Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού (Remote Software Upgrade) που προσφέρεται δωρεάν για οχήματα με BMW Operating System 8, διατίθεται από την προηγούμενη εβδομάδα. Επίσης, σύντομα θα διατίθεται απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού για οχήματα με λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 7. Ως εκ τούτου, βελτιώσεις για συνολικά 3,8 εκατομμύρια οχήματα περίπου θα είναι διαθέσιμες over-the-air (ΟΤΑ).

Από το 2019, το BMW Group έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί από απόσταση κάθε γραμμή του κώδικα προγραμματισμού στο λογισμικό του οχήματος. To γεγονός αυτό, καθιστά το BMW Group έναν από τους πρώτους κατασκευαστές στον κόσμο που προσφέρει μία λειτουργικότητα πολύ πιο σύνθετη από τις απλές ενημερώσεις των χαρτών πλοήγησης. Η διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης αποτελεί επίσης σημείο αναφοράς.

Χάρη σε μία αρχιτεκτονική λογισμικού που έχει βελτιωθεί σταδιακά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων, η BMW έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει λογισμικό σε όλες τις μονάδες ελέγχου στο δίκτυο του οχήματος σε περίπου 20 λεπτά.

Οι δωρεάν αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν αφενός βελτιώσεις, αφετέρου επεκτάσεις των λειτουργιών που σχετίζονται με την ενημέρωση/ψυχαγωγία, την οδήγηση, τα συστήματα μετάδοσης κίνησης και υποστήριξης του οδηγού, την άνεση και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top