Ford Kuga Plug-In Hybrid: Ο εξοπλισμός της νέας έκδοσης Black Package

Η τεχνολογία των καθισμάτων που σας κρατούν ξεκούραστους

Ford Kuga Plug-In Hybrid Black Package Comfort Seat

Η Ford ανακοίνωσε την εισαγωγή του Kuga ST-Line X Black Package που διαθέτει μία σειρά οπτικών αναβαθμίσεων, καθώς και μία νέα προαιρετική επιλογή καθισμάτων με την ονομασία Comfort Seat.Το  σύστημα μετάδοσης κίνησης του Kuga Plug-In Hybrid παρέχει  αμιγώς ηλεκτρική συνολική αυτονομία 57-67 km (WLTP) και μια αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία στην πόλη 71-88 km (WLTP), γεγονός που επιτρέπει σε τακτική βάση την πραγματοποίηση διαδρομών αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Η κατανάλωση της τελευταίας, η οποία είναι 14.4-15.9 kWh/100 km WLTP,

Το Black Package προσθέτει στη σπορ σχεδίαση του Kuga ST-Line X στοιχεία όπως η οροφή, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι εμπρός αεραγωγοί και το πίσω σπόιλερ, όλα βαμμένα σε μαύρο χρώμα.

Τα σήματα ST-Line και η επιγραφή Kuga στην πίσω πόρτα έχουν επίσης μαύρο φινίρισμα, ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, οι οποίες ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό.Η νέα επιλογή καθισμάτων Comfort Seat παρέχει πρόσθετη στήριξη στους εμπρός επιβάτες .

Οι πελάτες του Kuga σε όλη τη γκάμα εκδόσεων του μοντέλου μπορούν τώρα να παραγγείλουν τη νέα επιλογή καθίσματος με την ονομασία Comfort Seat που έχει πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο οργανισμό υγείας της σπονδυλικής στήλης Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).Η ρύθμιση σε 18 κατευθύνσεις επιτρέπει στο κάθισμα να προσαρμόζεται στο άτομο και όχι, όπως συχνά συμβαίνει, ο επιβάτης να προσαρμόζει τη θέση και τη στάση του στο κάθισμα.

 

Η πιστοποίηση AGR απονέμεται από μία ανεξάρτητη επιτροπή η οποία αποτελείται από ειδικούς από διάφορους ιατρικούς τομείς, που δεσμεύονται να βοηθήσουν τους πελάτες να επιλέγουν προϊόντα φιλικά προς την πλάτη. Ο πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης είναι η κύρια
αιτία αναπηρίας σε όλο τον κόσμο, ενώ σε μία έρευνα διαπιστώθηκε το 63% των οδηγών υπέφεραν από πόνους στην πλάτη που παρεμπόδιζαν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top