Bentley Bentayga S Hybrid και Azure Hybrid: Δυο νέες υβριδικές εκδόσεις

Πότε έρχεται η ηλεκτρική έκδοση

Bentley Bentayga S Hybrid Bentley Bentayga Azure Hybrid

Η Bentley επεκτείνει την οικογένεια των πολυτελών υβριδικών μοντέλων της με την προσθήκη δύο νέων εκδόσεων της  Bentayga S Hybrid και Bentayga Azure Hybrid. Οι δύο νέες εκδόσεις αυξάνουν στο 50% το ποσοστό των μοντέλων Bentley που είναι διαθέσιμα και με υβριδικό σύστημα κίνησης. 

Συνδυαστικά, ο V6 βενζινοκινητήρας της Bentayga Hybrid, ο ηλεκτροκινητήρας και η νέα μπαταρία των 18,0 kWh προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις, αθόρυβη και μηδενικών εκπομπών ηλεκτρική λειτουργία, καθώς και εξαιρετικές επιταχύνσεις. Η σπορ σχεδίαση της Bentayga S Hybrid βάζει σε πειρασμό τους κατόχους της να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες της συνδυαστικής ισχύος των 462 PS.

Αντίθετα, για τους πελάτες που δίνουν προτεραιότητα στην ευεξία, η Bentayga Azure Hybrid προσφέρει απόλυτη ηρεμία και γαλήνη στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Αμφότερες είναι ικανές να διανύσουν περισσότερα από 43 χλμ. σε ηλεκτρική λειτουργία, ενώ την ίδια στιγμή παρέχουν αβίαστα εξαιρετικές επιδόσεις.  

Οι δύο νέες εκδόσεις της Bentayga Hybrid αποτελούν το επόμενο βήμα στη στρατηγική Beyond100 της Bentley. Μέχρι το 2025 ολόκληρη η γκάμα της Bentley θα προσφέρεται με υβριδικά συστήματα κίνησης, ταυτόχρονα με την παρουσίαση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της.

Έρευνα της Bentley σχετικά με τις συνήθειες ιδιοκτησίας της πρώτης γενιάς Bentayga Hybrid έδειξε ότι πάνω από το 90% των πελατών χρησιμοποιούν την Bentayga Hybrid σε καθημερινή βάση ή αρκετές φορές την εβδομάδα, και σχεδόν το 100% των πελατών χρησιμοποιούν τη λειτουργία EV, με τους μισούς από αυτούς να πραγματοποιούν ως επί το πλείστον διαδρομές μικρότερες των 48 χλμ.

Για αρκετούς πελάτες της Bentley το υβριδικό σύστημα κίνησης φέρεται να είναι η ιδανική εναλλακτική προς την μετάβαση σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top