Lancia: Έβγαλε ηλεκτρικά ποδήλατα

Δείτε την αυτονομία τους

Lancia ηλεκτρικά ποδήλατα αυτονομία

Η Lancia και η Platum, κορυφαία εταιρεία στην έρευνα και εξέλιξη στο electric mobility, δημιούργησαν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική, την προσοχή στη λεπτομέρεια και βέβαια τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το Lancia Ypsilon δανείζει το όνομα του στα δύο από τα τέσσερα ποδήλατα, ενώ μπορεί με άνεση να φιλοξενήσει στο χώρο αποσκευών του το κάθε ένα από αυτά.Τα τέσσερα e-bikes εφοδιάζονται με οθόνη LED όπου ο αναβάτης μπορεί να ελέγχει τις λειτουργίες του ποδηλάτου, αλλά και με ηλεκτρονικό φρένο που υποβοηθά το σύστημα πέδησης.

Το Lancia Ypsilon Brio είναι ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και ευέλικτο μέσο μεταφοράς για το κέντρο της πόλης. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 250W και μπαταρία 281Wh που του επιτρέπει τελική ταχύτητα 25χλμ./ώρα και αυτονομία 60χλμ.

Η σχεδίαση των νέων Lancia Ypsilon Incanto και Lancia Estro έχουν εμπνευστεί από διαχρονικά, κλασσικά σχέδια, τα οποία έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου. Τα δύο ποδήλατα εφοδιάζονται με κινητήρα ισχύος 250W και μπαταρία  374Wh που εξασφαλίζει αυτονομία 70χλμ.

Τέλος το Lancia Genio είναι ένα trekking e-bike που χάρη στους φαρδύτερους τροχούς μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου. Το Genio επίσης εφοδιάζεται με κινητήρα 250W και μπαταρία 374Wh, ενώ παρά τα φαρδύτερα ελαστικά, επίσης εξασφαλίζει αυτονομία έως και 70χλμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top