Ducati Scrambler: «Πανηγυρίζει» με 100.000 μοτοσυκλέτες στους δρόμους

Δημιούργησε ένα πραγματικό σημείο αναφοράς

Ducati Scrambler πωλήσεις

100.000 Scrambler Ducati έχουν παραδοθεί στους λάτρεις της μάρκας από το 2015, ένα ορόσημο που επιτεύχθηκε τη χρονιά στην οποία γιορτάζονται τα 60 χρόνια από τη γέννηση του ιστορικού μοντέλου της Ducati το 1962.Σε συνεργασία με την Carrera Eyewear δημιουργήθηκε μία αποκλειστική συλλογή γυαλιών ηλίου, τα οποία είναι περιορισμένης έκδοσης, καθώς θα κατασκευαστούν σε μόλις 60 κομμάτια, ένα για κάθε χρόνο της ιστορίας του Scrambler.

Στο μουσείο της Ducati, η προσωρινή έκθεση “Scrambler 60th” φιλοξενεί εορταστικές αναπαραστάσεις για να αναδείξει την περιβόητη ιστορία του “Land of Joy” που χαρακτήρισε το πρώτης γενιάς Scrambler.Μία διεθνής κοινότητα γεμάτη ενθουσιασμό που μοιράζεται και αντιπροσωπεύει τις αξίες της ελευθερίας, της έκφρασης και της διασκέδασης σε δύο τροχούς, τυπικά γνωρίσματα μιας Scrambler Ducati. To σημαντικό αυτό ορόσημο επιτεύχθηκε ακριβώς τη χρονιά που γιορτάζεται η 60η επέτειος από τη γέννηση του πρώτου ιστορικού μοντέλου, της Scrambler του 1962.

Η Ducati επανάφερε την Scrambler το 2015, διατηρώντας όλα τα συστατικά της αρχικής μοτοσυκλέτας της δεκαετίας του 1960, δίνοντας ζωή σε μία εντελώς νέα στάση ζωής που ονομάζεται “Land of Joy”, μέσα από την οποία μπορούν να εκφραστούν κοινές αξίες, εμπειρίες και ιδανικά. Ένα σύμπαν στο οποίο τα πραγματικά αστέρια δεν είναι οι μοτοσυκλέτες, αλλά οι άνθρωποι και τα πάθη τους. Από τη χρονιά της άφιξής της, η Scrambler Ducati δημιούργησε ένα πραγματικό σημείο αναφοράς, μία νέα τάση και μία εντελώς διαφορετική ερμηνεία του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top