Ford E-Transit Custom: Δείτε την ηλεκτρική αυτονομία του

Δείτε όλες τις εκδόσεις

Ford E-Transit Custom ηλεκτρική αυτονομία

Στην γκάμα της Ford Pro στο Ανόβερο ηγείται το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom. Με τεχνολογία μπαταρίας επόμενες γενιάς που επιτρέπει στοχευμένη αυτονομία 380 km και ικανότητα ταχείας φόρτισης 125 kW, 5 το van μοντέλο προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές επιδόσεις για ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών.

Ως μέρος της πιο ολοκληρωμένης σειράς Transit Custom όλων των εποχών, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μία εντελώς νέα έκδοση Plug-In Hybrid για χρήσεις όπου απαιτείται πρόσθετη ευελιξία, δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης για εργασίες στο κέντρο της πόλης καθώς και ισχύ μέσω βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.

Το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται από το Ford Kuga Plug-In Hybrid 6 – το πρώτο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη το 2021 – και συνδυάζει ένα βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson 2.5 L με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 11,8 kWh ώστε να προσφέρει στοχευμένη, αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 57 km (EAER) 1 και ισχύ 2.3 kW για την τροφοδοσία εργαλείων και εξοπλισμού στα εργοτάξια μέσω του ProPower Onboard.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν το Transit Custom με την τελευταία γενιά των κινητήρων ντίζελ Ford EcoBlue με απόδοση 110 PS, 136 PS, 150 PS ή 170 PS. 1 Το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο διατίθεται με ένα προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για αυξημένη πρόσφυση. Επιπλέον, εισάγεται ένα υψηλής απόδοσης οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που προσφέρει μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 2.500 kg 7 και διατίθεται σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα τετρακίνησης, που προσφέρεται με το Transit Custom για πρώτη φορά.

Το νέο Transit Custom έχει σχεδιαστεί εξ’ αρχής ώστε να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ικανότητα μεταφοράς φορτίου, και όπως το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, προφέρει ποικίλες νέες εμπειρίες πελατών που αυξάνουν την παραγωγικότητα, όπως η επιλογή Mobile Office με καινοτόμο αναδιπλούμενο τιμόνι. Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά και οι εκδόσεις:

Νέα αρχιτεκτονική οχήματος με χαμηλότερο ύψος πατώματος φόρτωσης, συνολικό ύψος κάτω από 2 μέτρα και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση

Τέσσερις εκδόσεις μεγέθους – μήκη L1 ή L2, με ύψη οροφής H1 ή H2

Αμαξώματα panel van, double-cab-in-van, kombi και L-Shaped Bulkhead

Στάνταρ 5G μόντεμ και οθόνη αφής SYNC 4 με διαγώνιο 13 ιντσών 8

Η γκάμα εκδόσεων περιλαμβάνει τις Base, Trend, Limited, Active, Trail και Sport

Τα μοντέλα Kombi διατίθενται στις ανώτερες εκδόσεις Limited και Trail για πρώτη φορά, για μία αισθητά πιο εκλεπτυσμένη και άνετη εμπειρία επιβατών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top