Nissan X-Trail: Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το εσωτερικό του

Η υψηλή τεχνολογία και η προοσοχή στην λεπτομέρεια   

Nissan X-Trail εσωτερικό τεχνολογία

Μεγάλη σημασία για την αγορά ενός  αυτοκινήτου απ΄ζει το εσωτερικό του και η τεχνολογία που προσφέρει.  Η Νissan έχει δώσει ιδιαίτερηγ σημασία στην καμπίνα του νέου X-Trail καθώς  έχει πριμοδοτ'ησει μ,ε υψηλή ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία. Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί νέα υλικά κορυφαίας ποιότητας, ενώ τα έξυπνα χαρακτηριστικά και η προσοχή στην λεπτομέρεια ενισχύουν την καμπίνα η οποία  προσφέρει κορυφαία σχεδίαση και πρακτικότητα .

Το καινοτόμο Head-Up Display (HUD) των 10,8 ιντσών, παρέχει το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία. Η πλοήγηση, η υποστήριξη του οδηγού και οι οδικές πληροφορίες προβάλλονται στο παρμπρίζ εντός του οπτικού ορίζοντα του οδηγού, επιτρέποντας σε αυτόν να διατηρεί την προσοχή του στο δρόμο.Οι προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility βρίσκονται στα χέρια του οδηγού, με άνεση και ποιότητα σε κάθε άγγιγμα. Ττο  ολοκαίνουργιο X-Trail προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο συνδεδεμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης ενσωμάτωσης smartphones, WiFi στο αυτοκίνητο για έως και επτά συσκευές, τις υπηρεσίες NissanConnect, καθώς και μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να παρακολουθείτε το όχημα.


Η μεγαλύτερη, υψηλότερης ανάλυσης οθόνη 12,3 ιντσών του NissanConnect είναι μια ψηφιακή πύλη στις ρυθμίσεις πλοήγησης, ψυχαγωγίας και των λειτουργιών του οχήματος και είναι συμβατή τόσο με το Android Auto όσο και με το Apple CarPlay, όπου στο τελευταίο διατίθεται ασύρματη σύνδεση.


Μια νέα υψηλής ευκρίνειας, πλήρως ηλεκτρονική οθόνη πολλαπλών πληροφοριών TFT 12,3 ιντσών, προσφέρει μια επιλογή διαμορφώσιμων διατάξεων για την εμφάνιση πληροφοριών πλοήγησης, ψυχαγωγίας, κυκλοφορίας ή λειτουργιών του οχήματος, όλα ελεγχόμενα από έναν νέο διακόπτη απτικής κύλισης στο τιμόνι. Μια παραδοσιακή υφή γυαλιού "Kiriko" έχει ενσωματωθεί στο ψηφιακό φόντο της TFT, ως ένα “νεύμα” στο Ιαπωνικό DNA της Nissan.

Οι δεξιότητες Home-to-Car είναι συμβατές με συσκευές Google Assistant και Amazon Alexa. Το σύστημα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εντολών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας του οδηγού να στέλνει προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, απλά μιλώντας στην έξυπνη συσκευή του και ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή του προορισμού.


Μέσω της εφαρμογής NissanConnect στο smartphone, διατίθενται λειτουργίες ελέγχου οχήματος, όπως απομακρυσμένος χειρισμός κόρνας και φώτων, καθώς και κλειδώματος / ξεκλειδώματος του οχήματος. Επίσης, μπορούν να ρυθμιστούν έξυπνες ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, του χρόνου και της γεωγραφικής ζώνης, με ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, σε περίπτωση που το όχημα υπερβαίνει τις καθορισμένες παραμέτρους. Όταν βρίσκονται στο όχημα, οι οδηγοί μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Φωνητικού Ελέγχου για να χρησιμοποιούν εύκολα μια ποικιλία λειτουργιών και εξοπλισμού εντός του οχήματος, μέσω φωνητικών εντολών, χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο.

Όταν δεν χρησιμοποιεί την πλοήγηση του τηλεφώνου του, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους 3D Χάρτες της TomTom & στο Live Traffic με προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης, όπως ενημερώσεις over-the-air για τον χάρτη, συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, Google Street View, σημεία με τοποθετημένες κάμερες ορίων ταχύτητας και τιμές καυσίμων. Η πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας My Car Finder.


Η συνδεσιμότητα επεκτείνεται σε όλους τους επιβάτες με τη διαθεσιμότητα θυρών φόρτισης USB-A και USB-C, μπροστά και πίσω.Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην εργονομική και απτική ποιότητα στους διακόπτες και στα χειριστήρια, προσδίδοντας μια αίσθηση υψηλής ποιότητας. Η έρευνα πελατών έχει δείξει ξεκάθαρα την προτίμηση των αγοραστικού κοινού για εύχρηστες βασικές λειτουργίες. Για τον λόγο αυτό, το X-Trail διαθέτει απλά, διαισθητικά χειριστήρια θέρμανσης/κλιματισμού, καθώς και κουμπιά που διέπουν τις λειτουργίες της κεντρικής οθόνης, όπως ήχου και πλοήγησης.


Το επάνω επίπεδο της διάταξης της πλωτής κεντρικής κονσόλας διαθέτει το e-shifter, τον επιλογέα λειτουργίας οδήγησης και δύο ποτηροθήκες, καθώς και την ασύρματη βάση φόρτισης 15w για smartphone. Για τους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων, υπάρχει ένα υποβραχιόνιο, το οποίο έχει ένα άνοιγμα τύπου "πεταλούδας", για να αποκαλύψει έναν γενναιόδωρο χώρο αποθήκευσης για τιμαλφή. Με αυτό τον τρόπο, τα πλαϊνά ανοιγόμενα στοιχεία επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, σε αντίθεση με το κλασσικό αρθρωτό καπάκι.

Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς θα φιλοξενηθούν άνετα έχοντας στη διάθεσή τους χειριστήρια για το σύστημα θέρμανσης/κλιματισμού, κάτι πολύ σημαντικό σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Ένα βασικό συστατικό για τη διασφάλιση ενός αρμονικού οικογενειακού ταξιδιού είναι η σταθερή παροχή ρεύματος για τη διατήρηση της ισχύος των ηλεκτρονικών συσκευών. Για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς, υπάρχει σημείο φόρτισης USB τύπου A και USB τύπου C.Το νέο Nissan  X-Trail διατίθεται στην Ελλάδα με τιμές οι οποίες ξεκινούν από τις 38.590 ευρώ και αφορά την  (υβριδική έκδοση 1,5lt 163PS, εξοπλισμού N-Connecta. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top