Vespa: Μας γυρίζει στο παρελθόν με μια νέα έκδοση

Δείτε την τιμή της Vespa Pic Nic

Vespa Pic Nic τιμή Ελλάδα

Σε έναν κόσμο που ανακαλύπτει ξανά την ομορφιά της επαφής με τη φύση, η Vespa Primavera παρουσιάζεται στη νέα αποκλειστική έκδοση Pic Nic, που δημιουργήθηκε ακριβώς για να σας  βοηθήσει να ξεφύγετε από το καθημερινό άγχος  Η Vespa Pic Nic είναι εξοπλισμένη με ένα κομψό καλάθι πικνίκ από ξύλο ρατάν, που περιέχει μια βολική αφαιρούμενη τσάντα ψυγείο και φυσικά την απαραίτητη κουβέρτα πικνίκ, κατασκευασμένη από ειδικό αδιάβροχο ύφασμα ζακάρ που ακολουθεί το μοτίβο του πλεκτού καλαθιού.


Τόσο το καλάθι όσο και η κουβέρτα, είναι διακοσμημένα με το λογότυπο Vespa Pic Nic, και μπορούν να μεταφερθούν άνετα στις εμπρός και πίσω σχάρες αποσκευών χρωμίου, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό αυτής της ειδικής έκδοσης. Μάλιστα η κουβέρτα τυλίγεται χάρη στους δερμάτινους ιμάντες και μεταφέρεται εύκολα με μία πρακτική λαβή.

Σχεδιασμένη στα χρώματα Verde Pic Nic και Grigio Pic Nic με κομψά γραφικά στα πλαϊνά, η Vespa Pic Nic χαρακτηρίζεται επίσης από μια ειδική δίχρωμη σέλα, Η Vespa Pic Nic διατίθεται στα σημεία πώλησης Vespa, στις ενδεικτικές τιμές λιανικής 4.290€ για την έκδοση 50 και 5.290€ για την 125.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top