MINI: Πως θα είναι η επόμενη γενιά

O ρόλος της ηλεκτροκίνησης

MINI επόμενη γενιά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρική, ψηφιακή, βιώσιμη και ξεχωριστή: η νέα γενιά μοντέλων MINI φέρνει τη διασκεδαστική οδήγηση, την εμπειρία χρήστη και την υπευθυνότητα της μάρκας σε μία εντελώς νέα εποχή. Η επόμενη γενιά μοντέλων MINI καταργεί τη χρήση δερμάτινων επενδύσεων και χρωμιωμένων επιφανειών στο εσωτερικό.Στο cockpit των μελλοντικών μοντέλων MINI, αφαιρετική σχεδίαση δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείς τα πάντα. Η τεχνολογία OLED για την πλήρως ψηφιακή οθόνη και τη μονάδα ελέγχου που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο MINI Vision Urbanaut σημαίνει ότι πολύ περισσότερες λειτουργίες μπορούν να συνδυαστούν σε μία μονάδα ελέγχου.

Αυτή δίνει το παρών στο αρχέτυπο κυκλικό όργανο MINI στο κέντρο του ταμπλό. Η MINI είναι ο πρώτος στον κόσμο κατασκευαστής αυτοκινήτων που προσφέρει οθόνη αφής με πλήρως λειτουργική στρογγυλή επιφάνεια. Η καινοτόμα τεχνολογία της οθόνης ανοίγει το δρόμο για μια νέα σχεδίαση διεπαφής χρήστη. Την ίδια στιγμή, η σχεδίαση MINI διατηρεί αναλογικά χειριστήρια όπως οι διθέσιοι διακόπτες κάτω από την κεντρική διεπαφή. Αυτοί ενσαρκώνουν την προσοχή στη λεπτομέρεια και με τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τους μετασχηματίζουν τη διαισθητική λειτουργικότητα σε συναισθηματική εμπειρία.

«Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα MINI μας προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία να  επαναπροσδιορίσουμε τη σχεδίασή μας. Την ίδια στιγμή, εστιάζουμε στη λεπτομέρεια, σεβόμαστε την παράδοση και εκφράζουμε το πάθος μας για καινοτομία, στοιχεία για τα οποία φημίζεται η MINI», σχολιάζει ο Oliver Heilmer, Επικεφαλής του τμήματος MINI Design.

Η ουσία της μάρκας θα ενσωματωθεί επίσης στη μελλοντική γενιά του 3θυρου MINI – αμιγώς ηλεκτρική και σταθερά προσανατολισμένη στην αστική διασκεδαστική οδήγηση. Ο διάδοχος του τρέχοντος MINI Countryman θα κυκλοφορήσει επίσης με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Εξάλλου, η MINI σύντομα θα παρουσιάσει την πρωτότυπη μελέτη ενός αμιγώς ηλεκτρικού crossover μοντέλου στην πολυτελή μικρή κατηγορία. Η φιλοσοφία ‘Charismatic Simplicity’ μειώνει τον αριθμό των εξαρτημάτων και επικεντρώνεται στα απαραίτητα στοιχεία, βοηθώντας τη σχεδίαση των μελλοντικών μοντέλων MINI να πετυχαίνει μία συναισθηματική, διαισθητικά αντιληπτή ταυτότητα.

Στην πρωτότυπη μελέτη ενός crossover της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής γενιάς MINI θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά η νέα σχεδιαστική γλώσσα της επόμενης γενιάς ΜΙΝΙ. Το concept car θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του περί τα τέλη Ιουλίου 2022 και μέσω αυτού, το τμήμα MINI Design αποδεικνύει πώς οι τεχνολογικές καινοτομίες και μία προοδευτική ερμηνεία της ατομικής κινητικότητας μεταφέρουν στο μέλλον τη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top