MINI: Τώρα σε νέα έκδοση Resolute Edition 

Γιατί είναι ξεχωριστό 

MINI  εκδοση Resolute Edition 

Το 5θυρο MINI σε έκδοση Resolute Edition συνδυάζει τα αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της ειδικής αυτής έκδοσης, με την καθαρή και μινιμαλιστική σχεδίαση της εμπρός και πίσω ποδιάς, που τονίζει το μοντέρνο και μινιμαλιστικό χαρακτήρα του οχήματος. Στη νέα Resolute Edition, η δυναμική εμφάνιση του 5θυρου MINI Cooper αναδεικνύεται με το φινίρισμα αμαξώματος χρώματος Rebel Green, που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο μόνο για τα εξαιρετικά σπορ μοντέλα John Cooper Works και είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα των Βρετανικών αγωνιστικών αυτοκινήτων.


Από την άλλη, η ομώνυμη επιγραφή “RESOLUTE” είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο στις λωρίδες του καπό και στα διακοσμητικά των μαρσπιέ. Ζάντες ελαφρού κράματος 18-ιντσών σε σχέδιο Pulse Spoke Black, ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση του 5θυρου MINI Cooper σε Resolute Edition. Ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών διατίθενται επίσης προαιρετικά στην έκδοση Tentacle Spoke Black.


Στο εσωτερικό, το 5θυρο MINI σε Resolute Edition προσφέρει πέντε καθίσματα και χάρη σε ένα μεταξόνιο που είναι κατά 72 mm μεγαλύτερο από του 3θυρου MINI, υπάρχει αισθητά περισσότερος χώρος για τα πόδια πίσω. Ο πλούσιος εσωτερικός χώρος σημαίνει επίσης ότι τα αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο. Η ανθρακί επένδυση οροφής και τα σπορ καθίσματα σε Black Pearl/Light Chequered από ύφασμα/δερματίνη, μαζί με τα μαύρα υποβραχιόνια και τα προστατευτικά γονάτων.

Ένας 3-κύλινδρος κινητήρας 1,5 λίτρων με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo και μέγιστη ισχύ 100 kW/136 hp, υπόσχεται μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Τόσο με το στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων όσο και με το προαιρετικό 7-τάχυτο Steptronic με διπλό συμπλέκτη, η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h ολοκληρώνεται σε 8,3 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου φτάνει τα 207 km/h. Επιπλέον, το 5θυρο MINI Cooper σε Resolute Edition, περιλαμβάνει τα MINI Driving Modes, με τα οποία ο οδηγός ενεργοποιεί τα σπορ χαρακτηριστικά των συστημάτων μετάδοσης κίνησης και ανάρτησης μέσω ενός διθέσιου διακόπτη (toggle switch).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top