Team Fordzilla P1: Η βαφή που είναι... καθρέφτης

Την πέτυχαν μετά από αναρίθμητες δοκιμές

Team Fordzilla P1 βαφή καθρέφτης

Η τελευταία εξέλιξη του αγωνιστικού αυτοκινήτου Team Fordzilla P1 παρουσιάζει μια νέα, μοναδική βαφή που έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τους παίκτες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της, καθώς και το πνεύμα της Team Fordzilla P1 που συνεχίζει να ωθεί τα όρια.

Η νέα εμφάνιση παρουσιάζεται σε μια εκδήλωση στο Alkmaar που διοργανώνεται από την Ford Ολλανδίας και τους οικοδεσπότες των esports αγώνων Racesquare, όπου οι παίκτες όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον εαυτό τους στην ανακλαστική βαφή, αλλά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να καθίσουν μέσα στο αγωνιστικό αυτοκίνητο πλήρους κλίμακας, το οποίο λειτουργεί τόσο ως προσομοιωτής παιχνιδιών όσο και ως μια πλήρως ανεπτυγμένη πλατφόρμα live streaming.


Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την πιο πρόσφατη αυτή εμφάνιση του αυτοκινήτου χρησιμοποίησε μια πειραματική διαδικασία που περιελάμβανε πολλές επαναλαμβανόμενες δοκιμές προκειμένου να επιτύχει ένα φινίρισμα που μέχρι τώρα θεωρούνταν αδύνατο να πάρει σάρκα και οστά. Το αποτέλεσμα των αναρίθμητων δοκιμών είναι ένα ανακλαστικό πορτοκαλί φινίρισμα που αλληλεπιδρά με το φως και το περιβάλλον με σχεδόν εξωπραγματικό τρόπο.

Αυτή είναι η πέμπτη αλλαγή χρώματος για το διαρκώς εξελισσόμενο εγχείρημα που ακούει στο όνομα Team Fordzilla P1, το οποίο είχε αρχικά αποκαλυφθεί σε λευκό χρωματισμό πριν «φορέσει» το φθορίζον κίτρινο για το ντεμπούτο του ως προσομοιωτής αγώνων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για χρήση αυτής της ειδικής βαφής σε οχήματα παραγωγής της Ford.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top