Honda: Θα παρουσιάσει 30 ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2030

Το απίστευτο ποσό που θα διαθέσει

Honda ηλεκτρικά μοντέλα μέλλον 2030

Η Honda θα προσπαθήσει να διαμορφώσει το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο μετατοπίζοντας την εστίαση από τις μεμονωμένες πωλήσεις προϊόντων (hardware) στις πωλήσεις διαρκείας, όπου η Honda συνεχίζει να προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες και αξία στους πελάτες της μετά την πώληση, μέσω προϊόντων Honda που συνδυάζουν hardware και software. 


Κατά τα επόμενα 10 χρόνια, η Honda θα διαθέσει περίπου 36 δισεκατομμύρια ευρώ στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και των τεχνολογιών λογισμικού (software) για την περαιτέρω επιτάχυνση του εξηλεκτρισμού της, συμπεριλαμβανομένων τόσο των δαπανών Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) όσο και των ανεξάρτητων επενδύσεων. Οι συνολικές δαπάνες της Honda προϋπολογίζονται για την περίοδο αυτή σε περίπου 58 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Η Honda σχεδιάζει να παρουσιάσει 30 ηλεκτρικά μοντέλα σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2030 με όγκο παραγωγής άνω των 2 εκατομμυρίων μονάδων ετησίως. Η Honda θα δημιουργήσει μία πιλοτική γραμμή για την παραγωγή μπαταριών στερεάς κατάστασης με επένδυση ύψους 315 εκατομμύρια ευρώ περίπου και θα επιταχύνει περαιτέρω την έρευνα με στόχο να ξεκινήσει την πιλοτική παραγωγή την άνοιξη του 2024.
Παράλληλα με τις προκλήσεις στο δρόμο για την ανθρακική ουδετερότητα και την ηλεκτροκίνηση, η Honda ανέκαθεν είχε το πάθος να προσφέρει απόλαυση στους πελάτες της. Η “χαρά της οδήγησης” θα αποτελεί συστατικό των μοντέλων μας ακόμα και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, και η Honda θα παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο δύο σπορ μοντέλα, μία ειδική έκδοση και ένα μοντέλο ναυαρχίδα, που θα ενσαρκώνουν το παγκόσμιο σπορ πνεύμα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Honda.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top