BMW Σειρά 2 Active Tourer: Τώρα διαθέσιμη με τετρακίνηση xDrive 

Πότε έρχεται

BMW Σειρά 2 Active Tourer νέο μοντέλο τετρακίνηση xDrive

Η νέα BMW 223i xDrive Active Tourer είναι η πέμπτη έκδοση του μοντέρνου, πολύπλευρου οχήματος της πολυτελούς compact κατηγορίας. Το σύστημα BMW xDrive μεταφέρει την ισχύ ενός 4-κύλινδρου βενζινοκινητήρα με ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt και στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Το σύστημα κίνησης της νέας BMW 223i xDrive Active Tourer αποδίδει ισχύ 218 hp, που παράγεται από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης απόδοσης 150 kW/204 hp σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 14 kW/19 hp. Η ηλεκτρική υποβοήθηση συνεισφέρει στην εξαιρετικά άμεση απόκριση κατά την επιτάχυνση. Η νέα έκδοση επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,9 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η γκάμα λειτουργιών του προαιρετικού Driving Assistant Plus διευρύνεται με τα συστήματα Steering & Lane Guidance Assist. Σε ταχύτητες έως 180 km/h, το σύστημα παρεμβαίνει διορθωτικά στο σύστημα διεύθυνσης για να βοηθήσει τον οδηγό να διατηρεί τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer στο κέντρο της λωρίδας. Επίσης, το σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης εξασφαλίζει ότι η ασφαλής απόσταση, από τις σημάνσεις των λωρίδων και τα οχήματα της διπλανής λωρίδας, διατηρείται κατά την οδήγηση σε στενούς χώρους - για παράδειγμα, σε σημεία που πραγματοποιούνται έργα στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπλέον, το Driving Assistant Plus περιλαμβάνει Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, καθώς και αυτόματο Speed Limit Assist. Αυτό βασίζεται στο σύστημα Speed Limit Info με προληπτική απεικόνιση ορίων ταχύτητας και απαγορεύσεις προσπέρασης.Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer με τετρακίνηση θα διατίθεται  από το Μάρτιο του 2022. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top