BMW iX M60: Η αυτονομία του νέου ηλεκτρικού μοντέλου   

Πότε έρχεται στην Ελλάδα

BMW iX M60 αυτονομία άφιξη Ελλάδα

Το BMW Group παρουσιάζει την τρίτη, ακόμα ισχυρότερη έκδοση της νέας τεχνολογικής ναυαρχίδας της: την BMW iX M60 (συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 24,7 – 21,7 kWh/100 km κατά το πρότυπο WLTP, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 0 g/km). Με ισχύ 455 kW/619 hp , μέγιστη ροπή 1.015 Nm σε Sport Mode και αντίστοιχα 1.100 Nm με ενεργοποιημένο το Launch Control και ειδική ρύθμιση ανάρτησης M, εμπλουτίζει με έξοχες επιδόσεις την κινητικότητα μηδενικών ρύπων.


Η BMW iX M60 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Η πλούσια ισχύς που αποδίδει το ειδικό για τα μοντέλα Μ σύστημα ηλεκτροκίνησης συνεχίζεται στα υψηλά φορτία, με αποτέλεσμα η αύξηση της ταχύτητας να παραμένει επίσης σχεδόν σταθερή μέχρι την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τελική ταχύτητα των 250 km/h (κόφτης). Η αυτονομία της BMW iX M60 σύμφωνα με το πρότυπο WLTP φτάνει τα 566 χιλιόμετρα.


Η BMW iX M60 κατασκευάζεται μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού Sports Activity Vehicle (SAV) στο εργοστάσιο του BMW Group στο Ντίνγκολφινγκ. Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων (CES) στο Las Vegas (HΠΑ) τον Ιανουάριο του 2022. Το παγκόσμιο λανσάρισμα στην αγορά θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2022.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top