BMW: Πότε ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας

Για άτομα με ταλέντο

BMW θέσεις εργασίας

Το BMW Group προσφέρει ποικίλες ελκυστικές προοπτικές. Κατά βάση, αυτό περιλαμβάνει συναρπαστικά προϊόντα που όχι μόνον αναπτύχθηκαν εικονικά, αλλά έχουν υλοποιηθεί και κυκλοφορούν στο δρόμο. Αυτό προσελκύει κυρίως άτομα με ταλέντο στην Τεχνολογία Πληροφοριών (IT), των οποίων οι καινοτομίες είναι κρίσιμες για την κινητικότητα του αύριο. «Τόσο τα νεαρά ταλέντα όσο και οι επαγγελματίες στους τομείς του IT, των επιστημών και της μηχανολογίας μπορούν να βρουν πολύ ελκυστικές ευκαιρίες εργασίας στο BMW Group.

Νέοι συνάδελφοι γρήγορα αποκτούν γνώση των θεμάτων, των διεπαφών και των προϊόντων μας και γίνονται μέρος της δημιουργικής και δυναμικής παγκόσμιας ομάδας του BMW Group. Παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες ώστε να αξιοποιούνται οι ικανότητες και το πάθος τους προκειμένου να διαμορφώνονται οι καλύτερες λύσεις για τη βιώσιμη κινητικότητα του μέλλοντος», δήλωσε η Nicole Kurek, επικεφαλής Διαχείρισης Ταλέντων και Μετασχηματισμού. Για το σκοπό αυτό, το BMW Group αναζητά επίσης ειδικούς σε μελλοντικούς τομείς δραστηριοτήτων όπως η έρευνα μπαταριών, η αυτοματοποιημένη οδήγηση, η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η ανάπτυξη λογισμικού και η ασφάλεια τεχνολογίας πληροφοριών (IT security), αλλά και ειδικούς IT για βάσεις δεδομένων και συστήματα cloud, καθώς και προγραμματιστές εφαρμογών (app developers) για συστήματα infotainment και ψυχαγωγίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν οι ίδιοι τι σημαίνει να εργάζεσαι στο BMW Group στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (BMW Group Careers). Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες  πότε ανοίγουν θέσεις για άμεση εγγραφή και προγράμματα πρακτικής άσκησης (internships), και να κάνουν απευθείας αίτηση στις σελίδες καριέρας του BMW Group.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top