BMW Motorrad: Παρουσίασε την...«Φάλαινα»

Η μοτοσικλέτα της σειράς “SoulFuel”

BMW Motorrad μοτοσυκλέτα φάλαινα  “SoulFuel”

Μοναδική, διαφορετική αλλά αναμφισβήτητα BMW R 18 – αυτή είναι η μοτοσικλέτα "The Wal" (δηλαδή ‘Η Φάλαινα’), η τελευταία δημιουργία του Ιάπωνα customizer, Shinya Kimura. Μετά τον Roland Sands και τον Dirk Oehlerking, ο Kimura είναι ο τρίτος customizer που μεταμορφώνει την R 18 σε ένα εντυπωσιακό μοναδικό μέλος της οικογένειας "SoulFuel".

Οι μοτοσικλέτες "SoulFuel" είναι προϊόντα συνεργασίας της BMW Motorrad με επίλεκτους customizers.
Η τεχνοτροπία του Shinya Kimura μπορεί εύστοχα να αποδοθεί με τον όρο "hands-on", καθώς δεν υπάρχουν σκίτσα, σχέδια, σχεδιαγράμματα ή μακέτες κατά τη διαδικασία της δημιουργίας. Αλλά υπάρχει μία ακριβής ιδέα του τί ακριβώς θέλει ο πελάτης, ή στην περίπτωσή μας ο ‘customizer’.


Το μισό φέρινγκ φιλοξενεί δύο ασύμμετρα διατεταγμένους προβολείς που μοιάζουν με μάτια και, με λίγη φαντασία, χαρίζουν στην R 18 του Kimura την εμφάνιση μιας φάλαινας με μία ‘σειρά από δόντια’ ενσωματωμένη από κάτω. Οι χρωματική συνδυασμοί και η τραχιά υφή της βαφής ταιριάζουν επίσης στο θέμα της "The Wal". Με λίγα λόγια: Η "The Wal" R 18 είναι το ζωώδες στοιχείο που κρύβει μέσα της μία μοτοσικλέτα. Δυναμική, ισχυρή αλλά πάντα φιλική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top