Η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E απέσπασε 5 αστέρια για την ασφάλεια

Στις δοκιμές των Euro NCAP και Green NCAP

Ford Mustang Mach-E Δοκιμές Euro NCAP ασφάλεια

Η νέα Ford Mustang Mach-E πρόσθεσε στη φαρέτρα της ένα  «διπλό πεντάρι» αστεριών στις αξιολογήσεις των ανεξάρτητων οργανισμών Euro NCAP και Green NCAP. Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford αρίστευσε με 5 αστέρια στις αξιολογήσεις τόσο του ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας όσο και της ανεξάρτητης πρωτοβουλίας που προάγει την εξέλιξη οχημάτων τα οποία είναι καθαρά, αποδοτικά ενεργειακά και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Οι επιδόσεις της Mustang Mach-E στις αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης παρήγαγαν σκορ 92%για την προστασία ενηλίκων επιβατών και 86% για την προστασία των παιδιών. Οι στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, όπως τα Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring,Pre-Collision Assist με Auto Emergency Brakingκαι Lane-Keeping System με Blind Spot Assist συνέβαλαν επίσης στην κορυφαία βαθμολογία της Mustang Mach-E στον τομέα της ασφάλειας. Το SUV της Ford πήρε άριστα στις τεχνολογίες υποστήριξης αλλαγής λωρίδας.

Με την ισχύ ενός αμιγώς ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου μηδενικών ρύπων που προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP),η Mustang Mach-E διέπρεψε και στις δοκιμές καθαρού αέρα και αερίων του θερμοκηπίου που διεξήγαγε ο οργανισμός Green NCAP. Το σκορ 94% για την ενεργειακή απόδοση περιλάμβανε τη μέγιστη βαθμολογία για τη λειτουργία σε ψυχρές και θερμές συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών.

Η Mustang Mach-E είναι ένα από τα έξι μοντέλα της Ford με εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα μέχρι τώρα που έχουν βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις αξιολογήσεις του Euro NCAP. Αναμεσά τους τα νέα Ford Puma και Kuga, συμπεριλαμβανομένων των Kuga Plug-In Hybrid και Kuga
Hybrid, Explorer Plug-In Hybrid, Focus και Fiesta.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top