Επίδειξη Ιταλικής γοητείας από το τμήμα Heritage της Stellantis

Το νέο πρωτότυπο Abarth 1000 SP

Stellantis  έκθεση “Auto e Moto d’Epoca”

Σε μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τους φίλους των κλασσικών αυτοκινήτων, το τμήμα Heritage της Stellantis θα παρουσιάσει μια σειρά ξεχωριστών δημιουργιών των Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Lancia, η κάθε μία με μια διαφορετική προσέγγιση στην έννοια της Ιταλικής αυτοκινητιστικής γοητείας.

Από τις 21 έως και τις 24 Οκτωβρίου, η πόλη της Πάντοβα θα φιλοξενήσει τη φετινή “Auto e Moto d’Epoca”, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τους φίλους των κλασσικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Στα 115.000τ.μ. του εκθεσιακού χώρου, περισσότεροι από 1.600 εκθέτες με περισσότερα από 5.000 κλασσικά αυτοκίνητα θα θυμίσουν μνήμες μια άλλης, πιο ρομαντικής εποχής της αυτοκίνησης.

Προεξέχουσα θέση στην εκδήλωση θα έχει το τμήμα Heritage της Stellantis, το οποίο από το 2015 έχει αναλάβει την ευθύνη της διατήρησης της ιστορικής κληρονομιάς των Fiat, Alfa Romeo, Lancia και Abarth. Με περισσότερα από 600 κλασσικά αυτοκίνητα στην κατοχή του, το τμήμα Heritage θα παρουσιάσει πέντε πολύ ξεχωριστά μοντέλα από τη συλλογή του. 

Το πρωτότυπο Fiat X1/23, το πρώτο πρωτότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το νέο πρωτότυπο Abarth 1000 SP, μια σύγχρονη εκδοχή του ιστορικού Sport Prototipo του 1966 και το Fiat-Abarth 850 TC, το πρώτο Abarth με τα χαρακτηριστικά Turismo Competizione. Δίπλα τους μια Lancia Delta HF Integrale του 1991 και μια Alfa Romeo Giulietta Spider του 1960 θα ολοκληρώσουν μια ετερόκλητη, αλλά με κοινή καταγωγή οικογένεια αυτοκινήτων. Ποια όμως είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτά τα ξεχωριστά μοντέλα;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top