Δείτε πόσο κοστίζει στην Γερμανία το νέο Opel Astra

Πρώτη φορά σε ηλεκτρική έκδοση

Opel Astra 2021 τιμές Γερμανία'

Το νέο Opel Astra γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Rüsselsheim πριν από μερικές εβδομάδες και η τελευταία γενιά του συμπαγούς bestseller είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία. H τιμή του βασικού 5θυρου μοντέλου – 22.465€ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ στη Γερμανία) – είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του.

Πολυάριθμα, προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδήγησης όπως αναγνώριση επικείμενης σύγκρουσης (front collision warning) με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, ανίχνευση πεζού, προειδοποίηση παρέκκλισης από το λωρίδα κυκλοφορίας (lane departure warning), αναγνώριση οδικών σημάτων (speed sign recognition) ή αναγνώριση κόπωσης οδηγού (drowsiness detection) αποτελούν στάνταρ εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις. Ζωηρές επιδόσεις στη βασική έκδοση προσφέρει ο τρικύλινδρος 1.2L turbo βενζινοκινητήρας άμεσου ψεκασμού (110 ίππους) με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο (κατανάλωση στο μικτό κύκλο σύμφωνα με το πρότυπο WLTP1: 5.5-5.4 l/100 km, εκπομπές CO2 126-123 g/km).

Όσοι προτιμούν την ηλεκτροκίνηση, θα μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη έκδοση ήδη με το λανσάρισμα του νέου Astra στην αγορά. Για πρώτη φορά, το Astra διατίθεται τώρα και σε ηλεκτρική έκδοση. Οι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν το Astra Hybrid με ελκυστική τιμή εκκίνησης από 36.710€. Αφαιρώντας το περιβαλλοντικό μπόνους (Γερμανία), η τιμή αγοράς του νέου Astra Hybrid μειώνεται στα 29.532,50€. Άφθονη ισχύς και μέγιστη απόδοση εγγυημένα:

Η υβριδική έκδοση προσφέρει συνολική ισχύ 180 ίππους και πλούσια μέγιστη ροπή 360 Nm (WLTP) . Στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα, το νέο Astra Hybrid μπορεί να καλύψει έως 61 km (WLTP) χωρίς εκπομπές ρύπων. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η ανώτερη υβριδική έκδοση με εντυπωσιακή συνολική ισχύ /225 ίππων. Από τις αρχές του 2023, το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Astra-e θα ολοκληρώσει την οικογένεια του μοντέλου σε επίπεδο κινητήριων συνόλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top