Η Kosmocar-VW χορηγός στο επετειακό Spetses Mini Marathon 2021

Η VW Running Team διακρίθηκε ανάμεσα στις ομάδες 

Kosmocar-VW χορηγός Spetses Mini Marathon 2021

Η Kosmocar-Volkswagen ήταν ο Official Mobility Partner του Spetses Mini Marathon 2021, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο νησί των Σπετσών, πριν λίγες μέρες. Η δέκατη, επετειακή εκδήλωση του κορυφαίου ίσως multi-sport event της χώρας, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του «ευ αγωνίζεσθαι» από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό, βρέθηκαν στο νησί του Αργοσαρωνικού για να λάβουν μέρος σε αγώνες κολύμβησης και δρόμου, διαφόρων αποστάσεων.  

Ένας στόλος από ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της Volkswagen υποστήριξαν σφαιρικά τη διοργάνωση, ενώ την ίδια στιγμή τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, ένα ID.3 και ένα ID.4, το “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2021”, δέσποζαν στην Πλατεία Ποσειδωνίου, που αποτέλεσε το γεωγραφικό αρχηγείο της εκδήλωσης, ως επίσημα αυτοκίνητα του Spetses Mini Marathon 2021.  

Στον ίδιο χώρο, αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία των e-Bikes της Kosmoride. Ένας στόλος από ηλεκτρικά ποδήλατα ήταν διαθέσιμος για κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να κάνει ένα απολαυστικό test-ride, στον ιδανικότερο ίσως τόπο: το car-free νησί των Σπετσών. 

Δυναμικό «παρών» στο Spetses Mini Marathon 2021 έδωσε και η Volkswagen Running Team, στην οποία συμμετείχαν καταξιωμένοι αθλητές. Στόχος, ήταν κάτι περισσότερο από το μότο της εκδήλωσης, «νίκη είναι η συμμετοχή», κάτι που επετεύχθη και με το παραπάνω, με τη Volkswagen Running Team να διακρίνεται ανάμεσα στις ομάδες που έλαβαν μέρος και να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top