Αποκαλύπτουμε τα νέα μοντέλα Ducati Scrambler για το 2022 

Πότε έρχονται στην Ελλάδα 

Ducati Scrambler 2022 νέα μοντέλα

Η Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία του αερόψυκτου δικύλινδρου κινητήρα, πενήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή του.Από τεχνική άποψη, η μοτοσυκλέτα έχει τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Ducati Scrambler 1100 PRO. Διαθέτει έναν εμβληματικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο σχεδιασμό, ευέλικτο πλαίσιο και κινητήρα 1.079 κ.εκ. που αποδίδει 86 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και ροπή 9.2 χλγρμμ. στις 4.750 σ.α.λ., διαθέσιμη σε μεγάλο ποσοστό από χαμηλές στροφές. 


Ένα άλλο νέο μοντέλο για το 2022 είναι η Ducati Scrambler Urban Motard: μια μοτοσυκλέτα με urban χαρακτήρα που την κάνει να ξεχωρίζει στην πόλη  μέσω ενός συνδυασμού στυλ, σπορ χαρακτήρα και διασκέδασης. Η Ducati Scrambler Urban Motard τροφοδοτείται από τον 803 κ.εκ. L-twin κινητήρα με δεσμοδρομικό σύστημα, ο οποίος αποδίδει 73 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. και 6,7 χλγρμμ. ροπής στις 5.750 σ.α.λ., προσφέροντας επιδόσεις, ευκινησία στην κίνηση της πόλης και διασκέδαση σε διαδρομές γεμάτες στροφές. 

Και τα δύο νέα μοντέλα Ducati Scrambler θα είναι διαθέσιμα στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών Ducati τον Ιανουάριο του 2022.   Όλα τα μοντέλα της Ducati Scrambler είναι επίσης διαθέσιμα σε έκδοση 35 kW για τους κατόχους αδειών A2. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top