Τεράστια επένδυση της Nissan στην ασφάλεια

Τι γίνεται με την ασφάλεια των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Nissan επένδυση ασφάλεια

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει επενδύσει περισσότερα από 310 εκατομμύρια δολάρια στον κόμβο μηχανικής των ΗΠΑ. Η Nissan επέκτεινε το Τεχνικό Κέντρο Nissan North America (NTCNA) με έδρα το Michigan, με ένα εργαστήριο προώθησης ασφαλείας, αξίας άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, για δοκιμές ασφάλειας οχημάτων. Το νέο εργαστήριο προσφέρει περισσότερη αποτελεσματικότητα στη διαδικασία ανάπτυξης οχημάτων και προωθεί τον στόχο της Nissan για ένα μέλλον με σχεδόν μηδενικούς θανάτους από ατυχήματα.

Η επέκταση του Εργαστηρίου Προώθησης Ασφάλειας παρέχει στη Nissan τη δυνατότητα να διεξάγει πλήρεις δοκιμές σύγκρουσης οχημάτων, πιστοποίηση οχημάτων, δοκιμές προηγμένης ανάπτυξης και συγκριτική αξιολόγηση. Οι μηχανικοί 
μπορούν να πραγματοποιήσουν 48 διαφορετικές προσομοιώσεις δοκιμών σύγκρουσης παθητικής ασφάλειας, λειτουργώντας αποτελεσματικά ως προς το χρονοδιάγραμμα και την ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Οι εγκαταστάσεις των 10 και πλέον στρεμμάτων, είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα φωτογραφικά συστήματα υψηλής ταχύτητας,συστήματα συλλογής δεδομένων και με ένα ακριβές σύστημα ρυμούλκησης οχημάτων.Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει ένα εργαστήριο βαθμονόμησης ανδρείκελων για τις δοκιμές, χώρο για την προετοιμασία των οχημάτων και ένα εργαστήριο ασφάλειας πεζών.

Σε ότι αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το νέο  εργαστήριο προώθησης ασφάλειας είναι εξοπλισμένο για να αξιολογήσει την ακεραιότητα των μπαταριών υψηλής τάσης των EVs, αξιοποιώντας την εμπειρία των βέλτιστων πρακτικών και πρωτοπορίας στην ηλεκτρική κινητικότητα, για πάνω από μια δεκαετία, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του LEAF.. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top