COSMOTE 5G Rally Stories: άγνωστες ιστορίες των «θεών» του Ράλλυ Ακρόπολις

Δείτε τα ειδικά αφιερωματικά επεισόδια στο YouTube κανάλι της COSMOTE

COSMOTE 5G Rally Stories

Οι «θεοί» επέστρεψαν στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2021 και ίσως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο θόρυβος από τις μηχανές των αυτοκινήτων προκάλεσε τέτοιο ενθουσιασμό στην πόλη. 

Κάτω από την αύρα του μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς, επανήλθε με ταχύτητες… 5G και Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE, ένας από τους πιο φημισμένους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, από τη σκιά του βράχου της Ακρόπολης μέχρι το πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, έλαβε χώρα ένα εκπληκτικό θέαμα που όμοιό του είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και δυνατές συγκινήσεις, επεφύλασσε στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού η “COSMOTE 5G Athens Stage”, η πρώτη ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Η πολυαναμενόμενη επανεκκίνηση του «Ράλλυ των Θεών», μετά από 8 χρόνια απουσίας, χάρισε ένα συναρπαστικό θέαμα ταχύτητας σε θεατές και τηλεθεατές. Με «τέρμα τα γκάζια», 48 πληρώματα προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία στο κοινό τρέχοντας με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα με «υψηλές ταχύτητες COSMOTE 5G».

Τι θα ήταν όμως το «Ράλλυ Ακρόπολις» χωρίς τους «θεούς» του; Έξι άγνωστες ιστορίες ανθρώπων που έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομά τους με το φημισμένο Ράλλυ Ακρόπολις, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στη νέα πρωτότυπη YouTube σειρά COSMOTE 5G Rally Stories, στο κανάλι της COSMOTE.

Μεγάλοι Έλληνες και ξένοι πρωταγωνιστές του Ράλλυ Ακρόπολις (Ιαβέρης, Κώστας Στεφανής, Malcolm Wilson, Michèle Mouton κ.ά.) διηγούνται με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, ιστορίες από τη διοργάνωση που έχουν μείνει χαραγμένες βαθιά στη μνήμη τους.

Στη νέα αυτή σειρά στο YouTube κανάλι της COSMOTE θα βρείτε 3 ακόμα επεισόδια αφιερωμένα στις ειδικές διαδρομές της διοργάνωσης, τα οποία έδιναν συμβουλές σε όλους τους λάτρεις του θρυλικού αγώνα για τα σημεία ασφαλούς παρακολούθησης, καθώς και τις προσβάσεις στις ειδικές διαδρομές. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top