Η τιμή της νέας BMW iX3 στην Ελλάδα -Πότε έρχεται

Ποια είναι η αυτονομία της

BMW iX3 νέα τιμή άφιξη Ελλάδα

Η νέα BMW iX3 ανανεώνεται και προαναγγέλλει μία νέα εποχή ηλεκτρικής κινητικότητας, λανσάροντας την 5η γενιά BMW eDrive.Η προηγμένη σχεδιαστική συνοχή επιτρέπει ένα μοναδικό συνδυασμό σπορ υπεροχής, εξαιρετικής απόδοσης και ικανοτήτων για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με αυτονομία έως 460 km (WLTP). Με εντυπωσιακό εμπρός τμήμα χάρη στη μεγαλύτερη μάσκα BMW, στους κατά δέκα χιλιοστά περίπου πιο λεπτούς προβολείς και στη νέα περίτεχνα σμιλεμένη εμπρός ποδιά. Με μυώδεις επιφάνειες στο πίσω τμήμα.Με εντυπωσιακά, τρισδιάστατα πίσω φώτα LED. Με ειδικές χρωματικές πινελιές σε BMW i Blue στο εμπρός και πίσω τμήμα.

Στο ανανεωμένο εσωτερικό κυριαρχεί η πλήρης ομαδοποίηση των ψηφιακών ενδείξεων με πίνακα οργάνων 12,3” και η οθόνη ελέγχου (control display) ανάλογων διαστάσεων. Υπάρχει νέας σχεδίασης control panel στην κεντρική κονσόλα για τον επιλογέα σχέσεων, το BMW Controller, το μπουτόν Start/Stop, τα μπουτόν του διακόπτη Driving Experience Control και το χειρόφρενο.

Το BMW Live Cockpit Professional με σύστημα πλοήγησης βασισμένο σε cloud BMW Maps και BMW Intelligent Personal Assistant,διατίθεται  ως στάνταρ εξοπλισμός. Ενσωμάτωση smartphone Integration με Apple CarPlay και προεγκατάσταση Android Auto, Remote Software Upgrade και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες της σειράς BMW Connected περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Το σύστημα κίνησης ενσωματώνει ηλεκτροκινητήρα, κιβώτιο και ηλεκτρονικά ισχύος σε ένα κέλυφος με μέγιστη ισχύ 210 kW/286 ίππους και μέγιστη ροπή: 400 Nm. Η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς και η επιτάχυνση 0 - 100 km/h έρχεται σε 6,8 δευτερόλεπτα.Η ειδική μπαταρία υψηλής τάσης διαθέτει συνολικό ενεργειακό περιεχόμενο 80 kWh. Η μονάδα συνδυασμένης φόρτισης (Combined Charging Unit) επιτρέπει ταχεία φόρτιση με συνεχές ρεύμα (DC) με ισχύ έως 150 kW. Η ταχεία φόρτιση διάρκειας 10 λεπτών προσθέτει αυτονομία περίπου 100 km (WLTP). Η φόρτιση είναι εύκολη και με χαμηλό κόστος στο διεθνές δίκτυο φόρτισης BMW Charging γίνεται με μία εγγραφή.

Υπάρχει ευρεία γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού, στάνταρ, που περιλαμβάνουν Driving Assistant Professional με Steering και Lane Control Assistant, Active Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, αυτόματο Speed Limit Assist και παρακολούθηση διαδρομής. Επίσης, διατίθενται στάνταρ: Parking Assistant με Reversing Assist Camera και Reversing Assistant.


Η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τη νέα BMW iX3 Γ θα γίνει στην έκθεση IAA Mobility 2021 στο Μόναχο. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας BMW Brilliance Automotive στο Shenyang στην Κίνα, το Σεπτέμβριο του 2021 – τόσο για την εγχώρια αγορά όσο και για εξαγωγές.Η προτεινόμενη λιανική τιμή στην Ελληνική αγορά από €61.940 (€55.940 με κρατική επιδότηση).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top