Αυτές οι BMW είναι πραγματικά μοναδικές

Δείτε τις τιμές στην Γερμανία

BMW X5 BMW X6 Black Vermilion BMW X7 edition σε Frozen Black metal τιμές

Τα μοντέλα BMW X5, BMW X6 και BMW X7 εντυπωσιάζουν με το υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας, τις κορυφαίες  επιδόσεις τους και τη δυναμική συμπεριφορά τους. Τα δύο Sports Activity Vehicles (SAV) και το Sports Activity Coupe (SAC) συνδυάζουν αυτές τις αρετές με μία εξίσου δυναμική, κομψή και αναμφισβήτητα ξεχωριστή σχεδίαση. Τώρα, τα βλέμματα συγκεντρώνουν οι BMW X5 και BMW X6 Black Vermilion editions με αποκλειστικές λεπτομέρειες εξοπλισμού. Η BMW X7 edition σε Frozen Black metallic συνδυάζει εντυπωσιακές επιλογές σε ένα αποκλειστικό πακέτο.

Μόνο το 2020 και με πωλήσεις σχεδόν 250.000 μονάδων σε όλο τον κόσμο, τα τρία SAV/SAC από το Spartanburg, ΗΠΑ, συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της μάρκας BMW. Περίπου ένα στα οκτώ μοντέλα BMW που παραδόθηκαν ήταν BMW X5, X6 ή X7.

Και οι τρεις εκδόσεις κυκλοφορούν με όλους τους κινητήρες που διατίθενται για τα αρχικά μοντέλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραγγείλουν άμεσα, ενώ στην αγορά αναμένονται από τον Αύγουστο του 2021. Τιμές εκκίνησης στη Γερμανία είναι 93.200€ για την BMW X5 Black Vermilion, 100.700€ για την BMW X6 Black Vermilion και 108.700€ για την BMW X7 σε Frozen Black metallic (περιλαμβάνεται φόρος πωλήσεων 19%).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top