Διπλή παρουσία στο βάθρο για τη Ducati στο Grand Prix της Καταλονίας 

Τι έγινε στον συναρπαστικό αγώνα 

Ducati Grand Prix Καταλονία 

Άλλη μία – διπλή μάλιστα – παρουσία στο βάθρο για την Ducati, αυτή τη φορά στο Grand Prix της Καταλονίας, στην πίστα του Montmeló. Αγώνα με τον αγώνα οι Desmosedici GP αποδεικνύουν τις τεχνολογικές τους αρετές, είτε στην επίσημη εργοστασιακή ομάδα της Ducati Lenovo Team, είτε στη «δορυφορική» της Pramac Racing. Στη Βαρκελώνη, ο Jack Miller, ο Αυστραλός αναβάτης της μάρκας από το Borgo Panigale τερμάτισε 3ος, ενώ ο Johann Zarco βρέθηκε ένα σκαλί ψηλότερα.  


Ο Miller ξεκίνησε από την πρώτη σειρά του grid, ήδη στην πρώτη στροφή βρέθηκε στην πρωτοπορία, υποχώρησε στη συνέχεια και κάνοντας αγώνα στρατηγικής, προφύλαξε τα ελαστικά του και έκανε την επίθεσή του προς το τέλος, για να βρεθεί στο βάθρο.

 Ο έτερος αναβάτης της Ducati Lenovo Team, ο Francesco – Pecco – Bagnaia, ταλαιπωρήθηκε εκκινώντας από την τρίτη σειρά και απλά κατάφερε προς το τέλος να τερματίσει στην 7η θέση.  Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο ένα τρίτο περίπου του πρωταθλήματος, οι τρεις από τους τέσσερις πρωτοπόρους αναβάτες, τρέχουν με  Ducati. Στη βαθμολογία των αναβατών, ο Jack Miller με 90 βαθμούς έχει ανέβει στην 3η θέση, 25 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Quartararo και 11 πίσω από τον Zarco ενώ πίσω του, σε απόσταση 2 βαθμών είναι ο Pecco Bagnaia. 


Μετά και τον 7ο αγώνα της σεζόν, η Ducati και η Ducati Lenovo Team βρίσκονται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών και των ομάδων, αντίστοιχα.  Επόμενος αγώνας, το Grand Prix της Γερμανίας, στην πίστα του Sachsenring, το τριήμερο 18 - 20 Ιουνίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top