YOKOHAMA : επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης ελαστικών της Chelsea FC

Κάνει πρωταθλητισμό

YOKOHAMA Chelsea συνεργάτης

Τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ μοιράζονται τον ενθουσιασμό των φίλων του ποδοσφαίρου για την επιτυχία της Chelsea Football Club στην  Αγγλική Premier League, που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στις 29 Μαΐου. Για την Chelsea FC, αυτός είναι ο δεύτερος Ευρωπαϊκός τίτλος της, έχοντας κατακτήσει τον πρώτο της στην διοργάνωση, πριν από εννέα σεζόν. Τα ελαστικά YOKOHAMA είναι ο Επίσημος Παγκόσμιος Συνεργάτης Ελαστικών της Chelsea FC. 

Η Chelsea FC είναι ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο με μια πλούσια ιστορία. Η YOKOHAMA βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου ως Επίσημος Συνεργάτης στην Φανέλα από τον Ιούλιο του 2015 και τον Ιούλιο του 2020, υπέγραψαν από κοινού μια πολυετή Επίσημη Συμφωνία Παγκόσμιας Συνεργασίας Ελαστικών. Η συνεργασία της YOKOHAMA με την Chelsea της επέτρεψε να διευρύνει την απήχηση της μάρκας των ελαστικών YOKOHAMA σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ, εξακολουθεί να αναπτύσσει διάφορες προωθητικές ενέργειες, χρησιμοποιώντας δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της Chelsea FC, όπως το λογότυπο του συλλόγου, τις εικόνες των παικτών κ.α. 

Η βιομηχανία ελαστικών YOKOHAMA θα συνεχίσει τις αδιάκοπες προσπάθειές της για βελτιστοποίηση των εταιρικών της δραστηριοτήτων, αντλώντας στοιχεία από την επιτυχία της Chelsea FC, μιας αθλητικής ομάδας που έχει κερδίσει την υποστήριξη των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο. Ως παίκτης στην παγκόσμια αγορά ελαστικών, η βιομηχανία ελαστικών YOKOHAMA θα προσπαθήσει να ενισχύσει τη δυναμική της μάρκας της, να επεκτείνει τις πωλήσεις και να επιτύχει τους στόχους του νέου μεσοπρόθεσμου πλάνου διαχείρισης με την ονομασία Yokohama Transformation 2023 (YX2023), όπως αυτό διαμορφώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr    

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top