Ο πιλότος της Nissan Formula E Sébastien Buemi προτιμά το LEAF 

Γιατί του αρέσει να το οδηγεί  

Nissan LEAF Sébastien Buemi

Ο Sébastien Buemi, ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς στην ιστορία της Formula E και κάτοχος ενός LEAF, μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο έχει αγκαλιάσει την ηλεκτροκίνηση, εντός και εκτός πίστας, σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει και άλλους να μεταβούν σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, στο πλαίσιο της καμπάνιας της Nissan “H Ζωή μου ένα Nissan LEAF”.“Οδηγώ ηλεκτρικά κάθε μέρα, όχι μόνο όταν αγωνίζομαι, αλλά και στο σχολείο για το παιδί και για τις καθημερινές υποχρεώσεις γύρω από την πόλη μου, στην Ελβετία. Το Nissan LEAF μου επιτρέπει να απολαμβάνω τον ενθουσιασμό του EV, ακόμη και όταν δεν είμαι στην αγωνιστική πίστα", δήλωσε ο Sébastien Buemi, οδηγός της Nissan Formula E.


Από τότε που αγωνίζεται στη Formula Ε, τον έχει ενθουσιάσει η δύναμη και η απόδοση των ηλεκτρικών οχημάτων. Και, όπως στο αγωνιστικό του μονοθέσιο στη Formula E, η προηγμένη τεχνολογία στο LEAF του Sébastien βοηθά στη βελτιστοποίηση της απόδοσης στο δρόμο.“Το LEAF μου προσφέρει ενθουσιασμό στην καθημερινή οδήγηση! Η άμεση ισχύς από το καινοτόμο e-Pedal και η αποδοτικότητα της μπαταρίας του LEAF, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, καθιστά την εμπειρία πίσω από το τιμόνι μοναδική. "


Ανακαλύπτοντας πόσο μακριά μπορεί να φτάσει με το LEAF του με μια φόρτιση, ο Sébastien είναι ένας από τους πολλούς οδηγούς που εκπλήσσονται από την εμβέλεια του EV τους. Ο Sébastien Buemi πιστεύει επίσης ότι η φόρτιση του LEAF του είναι μια εύκολη και χωρίς στρες εμπειρία, χάρη στους διάφορους διαθέσιμους τρόπους φόρτισης και στις διαρκώς αναπτυσσόμενες υποδομές. Μετά τον θρυλικό προπονητή ποδοσφαίρου, τον Pep Guardiola και τον αστέρα του ποδοσφαίρου Eden Hazard, ακολουθεί και αυτός το κίνημα της ηλεκτροκίνησης, προτρέποντας όλους τους οδηγούς να κάνουν και αυτοί τη μετάβαση.


Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει για την γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της το πακέτο “EV 4 ALL”, κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/offers/ev-4-all.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top