Μία ημέρα με τον Marc ter Stegen και το CUPRA Formentor e-HYBRID.

Δείτε τι λέει ο τερματοφύλακα;ς της Μπαρτσελόνα για το νέο του απόκτημα 

CUPRA Formentor e-HYBRID Marc ter Stegen

Για τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα Marc ter Stegen, μια καλή μέρα ξεκινά με ένα καλό φλιτζάνι καφέ. «Τουλάχιστον προσπαθώ», λέει με ένα χαμόγελο. Τώρα  υπάρχει κάτι νέο στην καθημερινή του ρουτίνα, καθώς για πρώτη φορά οδηγεί προς την προπόνηση το νέο του αυτοκίνητο, το CUPRA Formentor e-HYBRID.

Ζει περίπου 25 χιλιόμετρα απόσταση από το προπονητικό κέντρο Ciutat Esportiva της Barça, οπότε οδηγεί το δικό του όχημα για να μετακινηθεί. Ως πρεσβευτής της CUPRA, τώρα οδηγεί το plug-in υβριδικό του αυτοκίνητο, το CUPRA Formentor e-HYBRID και προσθέτει μια νέα ρουτίνα στη ζωή του: ελέγχει τον ηλεκτρικό φορτιστή του, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο γκαράζ του, για να βεβαιωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι πλήρως φορτισμένο. Είναι έτοιμος να φύγει. «Είναι πραγματικά εύκολο και βολικό. Το συνδέω τη νύχτα και το πρωί είναι πλήρως φορτισμένο», λέει ο τερματοφύλακας.


Όπως λέει ο ίδιος στην ηλεκτρική λειτουργία, το ταξίδι προς την προπόνηση είναι διαφορετικό. «Είναι ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα. Όταν πίεσα για πρώτη φορά το κουμπί εκκίνησης, σκέφτηκα, έκανα κάτι λάθος, γιατί δεν κάνει θόρυβο, αστειεύεται, αλλά το συνηθίζεις πολύ γρήγορα, επειδή είναι πολύ ήσυχο.» Ο Ter Stegen χρησιμοποιεί αυτές τις στιγμές για να συγκεντρωθεί, ειδικά όταν παίζει στο Camp Nou. «Πριν από ένα παιχνίδι έχω λίγο χρόνο να συγκεντρωθώ, οπότε στο δρόμο εκεί σκέφτομαι πώς θα είναι το παιχνίδι, για την αντίπαλη ομάδα, για το πώς να το προσεγγίσω με τις πληροφορίες που έχω για αυτούς. Μου αρέσει επίσης να ακούω μουσική. Αυτό με βοηθά να επικεντρωθώ.»


Το Formentor e-HYBRID έχει εμβέλεια 55 χιλιομέτρων σε ηλεκτρική λειτουργία, οπότε δεν χρειάζεται να το επαναφορτίσει. Στον ελεύθερο χρόνο του, του Ter Stegen του αρέσει να περπατάει γύρω από το κέντρο της Βαρκελώνης. «Όταν το επιτρέπουν οι περιορισμοί COVID, θέλουμε να πάμε στο κέντρο, να περπατήσουμε με τον γιο μας και να ανακαλύψουμε μέρη. Έτσι, θέλουμε να δούμε διαφορετικά μέρη, πίνοντας έναν καφέ ή απλά περπατώντας», λέει ο παίκτης της FC Barcelona.

Στο σπίτι, συνδέει ξανά το αυτοκίνητο στον ηλεκτρικό φορτιστή του, ώστε να είναι έτοιμο όταν το χρειαστεί ξανά. Το CUPRA Formentor e-HYBRID. Με τις 8 εκδόσεις κινητήρα, το CUPRA Formentor είναι η είσοδος της μάρκας στην κατηγορία crossover SUV, η οποία αναμένεται να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στην Ευρώπη τα επόμενα πέντε χρόνια. Με τις δύο υβριδικές εκδόσεις του πρώτου μοντέλου που αναπτύχθηκαν και σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για CUPRA, οι οποίες προσφέρουν 204 και 245 ίππους, η μάρκα συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η απόδοση και η ηλεκτροδότηση είναι τέλεια αντιστοιχία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top