Τώρα το Nissan LEAF σας βάζει στην πρίζα με το πρόγραμμα «EV4ALL»

Δείτε τι κερδίζετε με κάθε αγορά Nissan LEAF

Nissan LEAF πρόγραμμα “EV4ALL” 

Κινούμενο αποκλειστικά με ηλεκτρισμό και γεμάτο με έξυπνη τεχνολογία, το Nissan LEAF είναι εμπλουτισμένο με πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το e-Pedal που επιτρέπει στον οδηγό του να οδηγεί και να φρενάρει με έναν εντελώς νέο και απρόσκοπτο τρόπο.

Επιπλέον, το Nissan LEAF έχει μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα την έκδοση e+ με την μπαταρία των 62KWh, σε αστικό κύκλο οδήγησης και σύμφωνα με τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών και κατανάλωσης του WLTP, σκοπεύοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις των νέων αγοραστών, με μια κομψή εμφάνιση τόσο μέσα, όσο και από έξω.

Αυτή την περίοδο, η Nissan προσφέρει το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF με το το πακέτο “EV 4 ALL”, κάνοντας ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση του. Συγκεκριμένα, με την αγορά του Nissan LEAF (εξαιρούνται τα ταξί), ο ιδιοκτήτης του κερδίζει : 

2 καλώδια φόρτισης (1x EVSE, 1x Type2) 

 5 δωρεάν service (30.000km/service) 

Προνοµιακό Πακέτο Φόρτισης ( Ισχύει αποκλειστικά µόνο µε τη χρήση επιδότησης από το πρόγραµµα «Κινούµαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ»)  

Εκτός από το LEAF, η Nissan προσφέρει και τα αμιγώς, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κινούμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ” που προωθεί η κυβέρνηση για την Ηλεκτροκίνηση.  

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan και τα οφέλη που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Κινούμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ”, είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/before-buying1/kinoumai-ilektrika.html  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top