Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο Honda 21YM VISION 110

Τα νέα χαρακτηριστικά του 

Honda 21YM VISION 110

Ένα scooter της Honda σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση, με διαχρονικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή (value for money). Για το 2021 ανανεώνεται αισθητικά και αποκτά νέο πίνακα οργάνων και Smart Key. Το νέο πλαίσιο τεχνολογίας eSAF (enhanced Smart Architecture Frame) μειώνει το βάρος κατά 2 κιλά και συνδυάζεται με έναν επανασχεδιασμένο, πιο οικονομικό κινητήρα eSP (‘enhanced Smart Power’), που διατηρεί την πρακτική λειτουργία Idling Stop.ο σύστημα Idling Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα μετά από τρία δευτερόλεπτα λειτουργίας στο ρελαντί όταν το scooter είναι σταματημένο και τα φρένα πατημένα και τον επανεκκινεί άμεσα με το άνοιγμα του γκαζιού.


Ο 2-βάλβιδος, αερόψυκτος με μονό εκκεντροφόρο επικεφαλής (SOHC) κυβισμό 109.5cc, σύστημα ψεκασμού και τεχνολογία eSP (‘enhanced Smart Power’) έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για το 2021 και είναι ελαφρύς (ζυγίζει μόλις 22kg) ανθεκτικός και αποδοτικός. Αποδίδει επαΑποδίδει επαρκή ισχύ 8,7 Ps (6,4kW) στις 7.500 σαλ., με μέγιστη ροπή 9,0Nm στις 5.750 σαλ. Η διάμετρος και η διαδρομή είναι 47 x 63.1mm αντίστοιχα, με σχέση συμπίεσης 10:1.


Εύχρηστος, με ζωηρή απόκριση στο γκάζι, ιδανικός για τον αναβάτη της πόλης. Επίσης, αποδοτικός με κατανάλωση καυσίμου βελτιωμένη κατά 5% συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Προσφέρει αυτονομία άνω των 260km έχοντας κατανάλωση 54,5km/l περίπου (WMTC mode) και ένα ρεζερβουάρ χωρητικότητας 4,9 λίτρων κάτω από τη σέλα..Το 21YM Vision 110 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και η λιανική τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 2.290 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top