Το νέο  Ranger Stormtrak είναι για...λίγους 

Με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 10 σχέσεις  

Ford Ranger Stormtrak 2021

Η Ford αποκάλυψε το νέο Ranger Stormtrak, ένα συναρπαστικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που ενισχύει ακόμα περισσότερο το μοναδικό στυλ και τις απαράμιλλες ικανότητες του βραβευμένου pick-up μοντέλου της εταιρείας. Το νέο Ranger Stormtrak είναι ένα premium pick-up με ξεχωριστό στυλ και μοναδικά χαρακτηριστικά, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που εκτιμούν τις εξαιρετικές ικανότητες και τον πλούσιο εξοπλισμό για την υποστήριξη των επαγγελματικών αναγκών αλλά και των απαιτήσεων του lifestyle τους.  



Βασισμένο στην premium σειρά Ranger Wildtrak, το νέο Ranger Stormtrak προσφέρει ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και μοναδικές πινελιές. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων για να διασφαλιστεί η αποκλειστικότητά της, και θα διατίθεται σε έκδοση Double Cab με ευρύχωρα πίσω καθίσματα ή Super Cab για αυξημένο χώρο φόρτωσης. Όλα τα μοντέλα Ranger Stormtrak εφοδιάζονται με τον κορυφαίο Bi-turbo 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford που αποδίδει 213 ίππους και παράγει ροπή 500 Nm εξασφαλίζοντας εξαιρετική ελκτική ικανότητα.1 Το στάνταρ και επιλέξιμο σύστημα τετρακίνησης προσφέρει αυτοπεποίθηση σε συνθήκες off-road οδήγησης, ενώ το προηγμένο, αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford υπόσχεται μία αθόρυβη και αβίαστη οδηγική εμπειρία. 


Η εντυπωσιακή βαφή Rapid Red είναι μοναδική στο Ranger Stormtrak, ταιριάζοντας ιδανικά με το αποκλειστικό κόκκινο ένθετο στη μάσκα που αναδεικνύει το μυώδες εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Με τους στάνταρ προβολείς LED και τα «στιβαρά» προστατευτικά τμήματα στο κάτω μέρους του αμαξώματος, η παρουσία του αυτοκινήτου στο δρόμο γίνεται ακόμα πιο επιβλητική. Η γκάμα του νέου Ranger Stormtrak περιλαμβάνει επίσης τους εξωτερικούς χρωματισμούς Frozen White και Blue Lightning. Στη δυναμική παρουσία της έκδοσης συνεισφέρουν και τα αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά του αμαξώματος, τα μεγάλα τρισδιάστατα λογότυπα, ένας μαύρος πίσω προφυλακτήρας και η σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα. 

Επιπλέον, ένα κάλυμμα για το πάτωμα της καρότσας, ένα διαχωριστικό τμήμα στο χώρο φόρτωσης και το νέο Power Roller Shutter της Ford (στάνταρ εξοπλισμός), αυξάνουν την άνεση και την πρακτικότητα για τη μεταφορά φορτίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ranger Stormtrak διατηρεί το ωφέλιμο φορτίο του 1 τόνου καθώς και το μέγιστο βάρος ρυμούλκησης των 3.500 kg που προσφέρει η δημοφιλής σειρά Wildtrak.  


Το εσωτερικό του Ranger Stormtrak αναβαθμίζεται με premium εξοπλισμό και πρακτικά χαρακτηριστικά. Τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα για το Stormtrak φέρουν την επένδυση από μαλακό δέρμα του θρυλικού Ford Ranger Raptor και είναι διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα Stormtrak και μαξιλάρια από τεχνικό ύφασμα. Επίσης, οι επιφάνειες του εσωτερικού υιοθετούν την απόχρωση Tinted Graphite με κόκκινη ραφή παντού και αντικατοπτρίζουν τη μοναδική εξωτερική παλέτα του Stormtrak.  

Η Ford εισάγει επίσης μία ελκυστική, νέα ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς αναδιπλούμενου καλύμματος καρότσας Roller Shutter, που διατίθεται στο στάνταρ εξοπλισμό του Ranger Stormtrak. Το Power Roller Shutter αυξάνει τα επίπεδα άνεσης και πρακτικότητας, καθώς οι πελάτες μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν το κάλυμμα μέσω του τηλεχειριστηρίου στο κλειδί, ή από τους διακόπτες που βρίσκονται στην καρότσα ή μέσα στη καμπίνα στο ταμπλό. Για λόγους ασφαλείας, ειδικοί αισθητήρες εμποδίζουν την παγίδευση των δακτύλων ή τη ζημιά του φορτίου. 

Το νέο Ranger Stormtrak που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων αναμένεται στην Ευρώπη φέτος, διευρύνοντας τη γκάμα των εκδόσεων του βραβευμένου Ranger. Η Ford λανσάρει επίσης το Power Roller Shutter, το οποίο διατίθεται στάνταρ στο νέο Ranger Stormtrak.Το Ford Ranger πέτυχε τη χρονιά που πέρασε νέο ρεκόρ με μερίδιο 34,9% στην κατηγορία του, καθώς ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη θέση του ως το pickup με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη  ενώ και στην Ελλάδα αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top