Οι οδηγοί της Ford πάνε...Μέγαρο μουσικής με ένα άγγιγμα 

Δείτε τη νέα εντυπωσιακή λειτουργία ηχοσυστήματος

Ford Beosonic B&O

Με την έλευση των υπηρεσιών streaming, των ακουστικών βιβλίων (audiobooks), του ψηφιακού ραδιοφώνου (digital radio) και των podcasts, οι οδηγοί έχουν πρόσβαση σε πολύ περισσότερες μουσικές και ψυχαγωγικές επιλογές. Όμως, ενώ πάντα υπήρχε η δυνατότητα ρυθμίσεων για τη βελτιστοποίηση του ήχου για διαφορετικά είδη μουσικής και πηγών, η διαδικασία δεν ήταν τόσο απλή, κυρίως εν κινήσει. 


Τώρα, η νέα λειτουργία Beosonic του ηχοσυστήματος B&O στα αυτοκίνητα της Ford επιτρέπει στους οδηγούς και τους επιβάτες να ρυθμίζουν τον ήχο σύμφωνα με τις επιθυμίες τους με ένα άγγιγμα. Οι χρήστες απλά επιλέγουν από τις ισοσταθμίσεις “Bright”, “Energetic”, “Relaxed” και “Warm” ή μία ρύθμιση που αποτελεί ένα συνδυασμό στοιχείων άνω του ενός. Επίσης, υπάρχουν πέντε προκαθορισμένες ρυθμίσεις: “Custom”, “Lounge”, “Neutral”, “Party” και “Podcast”.  

“Bright” – πιο ανάλαφρος και ευδιάκριτος ήχος, πιο μαλακά μπάσα. 
“Energetic” – επικέντρωση στο ρυθμό και τα μπάσα, μεγαλύτερο κοντράστ στα φωνητικά. 
“Relaxed” - λιγότερα πρίμα και μπάσα, ιδανική ρύθμιση για μουσική υπόκρουση. 
“Warm” – κάνει την ηχητική εμπειρία πιο αισθαντική και οικεία.  


Οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις (pre-sets) επιτρέπουν ταχύτερη πρόσβαση σε συγκεκριμένα mode ακρόασης. Το “Custom” επιστρέφει στην προηγούμενη ρύθμιση του χρήστη, ενώ το “Neutral” επαναφέρει τις ρυθμίσεις στον ήχο αναφοράς της B&O. Το διπλό πάτημα στη λευκή επισήμανση ενεργοποιεί το surround sound mode. Επίσης, οι τελευταίες ρυθμίσεις αποθηκεύονται όταν σβήνετε τον κινητήρα, ακόμα και αν η μπαταρία είναι αποσυνδεδεμένη. 
Τα B&O Sound Systems που διατίθενται για την οικογένεια οχημάτων Ford είναι μοναδικά σχεδιασμένα και ρυθμισμένα για κάθε μοντέλο. Το Beosonic είναι προ-εγκατεστημένο σε επιλεγμένες εκδόσεις των EcoSport, Fiesta, Focus, Kuga και Puma με ηχοσυστήματα B&O. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top