Έτοιμοι για το IAME Series Greece 2021 

Δείτε που θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες 

IAME Series Greece 2021 

Η Ελληνική έκδοση του επάθλου που διεξάγεται σε κάθε άκρη του πλανήτη, αποκλειστικά με τη χρήση κινητήρων IAME X30, μπαίνει στην τέταρτη και πιο συναρπαστική έως τώρα σεζόν διεξαγωγής της! Ξεκινώντας από το αγωνιστικό πρόγραμμα, το φετινό καλεντάρι περιλαμβάνει τέσσερις γύρους. 


Οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το «σπίτι» του IAME Series Greece, το Kartodromo στις Αφίδνες, ενώ ο δημοφιλέστερος ιδιωτικός θεσμός karting στην Ελλάδα θα επισκεφτεί ξανά την Πάτρα και την πίστα Kartmania. Αναλυτικά: Γύρος #1, 11 Απριλίου, Αθήνα, Kartodromo Γύρος #2, 27 Ιουνίου, Πάτρα, Kartmania Γύρος #3, 4 Σεπτεμβρίου, Αθήνα, Kartodromo Γύρος #4, 5 Σεπτεμβρίου, Αθήνα, Kartodromo. Με την παγκόσμια πανδημία να επηρεάζει ακόμα κάθε κομμάτι της καθημερινότητας, θα εξαντληθούν οι πιθανότητες η πρεμιέρα να διεξαχθεί βάσει προγράμματος. Ακόμα κι αν αυτό καταστεί ανέφικτο, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στο καλεντάρι με στόχο τη διατήρηση σεζόν τεσσάρων γύρων. 


Με στόχο τη στήριξη των νέων οδηγών και την ανάπτυξη του karting, προσφέροντας ίδιους κινητήρες για όλους τους οδηγούς της κατηγορίας X30 MINI, με εξαιρετικά χαμηλό αντίτιμο ενοικίασης αλλά και συντήρησης. Σε ότι αφορά στις κατηγορίες, πέραν των X30 MINI, X30 JUNIOR και X30 SENIOR, φέτος επιστρέφει και η X30 MASTER. Αυτή, είτε θα είναι αυτόνομη, είτε θα είναι ενσωματωμένη στην X30 SENIOR, ανάλογα τον αριθμό συμμετοχών. Παράλληλα, θεσπίζεται και νέα κατηγορία για 6τάχυτα καρτ KZ-I, είναι ανοιχτή σε κάθε μάρκας κινητήρα προδιαγραφών ΚΖ2, με στόχο να επανεκκινήσει στην Ελλάδα την κορυφαία κατηγορία του karting παγκοσμίως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top